Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για τον Λασσάνη Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του!

Η γυναικεία ομάδα του Λασσάνη δίνει την Κυριακή στις 3.30 το μεσημέρι, στο κλειστό γυμναστήριο πεύκων,  το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για την άνοδο στην Α2 κατηγορία κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης.


Μία νίκη ακόμα και θα βρεθεί στα σαλόνια της Α2. Για το λόγο αυτό διοίκηση προπονητικό τιμ και αθλήτριες καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Κοζάνης να στηρίξει από κοντά την προσπάθεια αυτή.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΣ
Το παιχνίδι με την Ασπίδα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, με νίκη θα ανταμειφθούν η προσπάθεια και οι κόποι όλης της σεζόν για εμάς.
Η ομάδα είναι πανέτοιμη και σίγουρα υπάρχουν κορίτσια που βγάζουν κούραση  όπως είναι λογικό μετά από μια γεμάτη χρονιά.

Έχουμε, όμως, αποδείξει πως όποια χρειαστεί να παίξει, θα μπει και θα δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για το καλό της ομάδας».

Είμαστε κοντά στο    να πάρουμε το εισιτήριο για την Α2  και να κλείσουμε επιτυχημένα την χρονιά.
Θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι ένα πραγματικό όνειρο στο να ξανά βρεθούμε στην Α2.

Περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου για να ανταμείψει τις προσπάθειές μας, γιατί όλα τα κορίτσια έχουν παλέψει σκληρά εφέτος με πολύ πάθος, αφήνοντας προβλήματα στην άκρη.


Σχόλια