Φιέστα ανόδου στη Γ' Εθνική του Μακεδονικού Φούφα

Σε πανηγυρικό κλίμα θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ για το Μακεδονικό τη Κυριακή στις 17:00 απέναντι στον Άγιο Παντελεήμονα, αφού σε αυτό θα πραγματοποιηθεί η φιέστα ανόδου στη Γ΄ Εθνική.


Παράλληλα η Ε.Π.Σ. Κοζάνης θα απονείμει το κύπελλο του πρωταθλητή στην ομάδα η οποία φέτος απέδειξε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, του κυπέλλου αλλά και των μπαράζ ότι άξιζε την άνοδο.

Η διοίκηση καλεί όλους τους φιλάθλους να βρεθούν τη Κυριακή στο γήπεδο και να γιορτάσουν μαζί με την ομάδα.



Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στόν Φούφα γιά τήν άνοδο στήν Γ' Εθνική. Πάντοτε ο Φούφας είχε καλή παράδοση στό ποδόσφαιρο .Θυμάμαι από παλαιότερα , από τήν δεκαετία τού '90 όταν αγωνιζόμασταν στήν Α' ερασιτεχνική αντίπαλοι. Κρίμα πού ομάδες ιστορικές οπως η Κοζάνη , ο Εορδαϊκός απαξιώθηκαν.
    Στήν Κομοτηνή ανέβηκε η ομάδα τής Δόξας Προσκηνητών τού Δήμου Μρώνειας.Ελπίζω όταν αγωνισθούν στό πρωτάθλημα νά μπορέσω νά παρακολουθήσω τήν ομάδα τού νομού μου, τού Φούφα.
    Καλή πορεία στό πρωτάθλημα.
    http://inkomotini.gr/%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%AF-%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%84-%CE%B5%CE%B8%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.