Σαν σήμερα ....

Σαν σήμερα ένα χρόνο πριν [8 Ιουνίου 2015]
Εμμανουηλίδης και τη νέα χρονιά στο Μακεδονικό Φούφα
Με το Νίκο Εμμανουηλίδη στο πάγκο του θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μακεδονικός Φούφα.

Η νέα διοίκηση του Μακεδονικού αμέσως μετά τη συγκρότηση της σε σώμα κινήθηκε άμεσα και συμφώνησε με το Καστοριανό τεχνικό που θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο να έχει τη τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.
Από εδώ και πέρα διοίκηση και τεχνικός θα φροντίσουν για την όσο δυνατή καλύτερη οργάνωση της ομάδας έτσι ώστε τη νέα περίοδο να πετύχει ότι δεν πέτυχε φέτος.


Σαν σήμερα ένα χρόνο πριν [8 Ιουνίου 2015]

Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων με 7,65 μ. για τον Γρεβενιώτη αθλητή, που τους “τρέλανε” όλους – Κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ του μεγάλου Λούη Τσάτουμα

Δύο χρόνια προπόνηση κάνει ο Τεντόγλου. Μόλις δύο. Ένα παιδί που έκανε παρκούρ και τον ανακάλυψε ο Βαγγέλης Παπανίκος για να τον πείσει να ασχοληθεί με το μήκος. Ο 17χρονος αθλήτης της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών, έκανε το 7.65μ. που είναι πανελλήνιο ρεκόρ παίδων καταρρίπτοντας το 7.64μ. του Λούη Τσάτουμα από το 1999 (δεν είχε γεννηθεί ακόμα ο Τεντόγλου), προπονούμενος στο στάδιο Γρεβενών όπου δεν υπάρχει βαλβίδα για το μήκος!


Έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων στο Κάλι, ο νεαρός Τεντόγλου ετοιμάζεται για ακόμα μεγαλύτερα άλματα. Σήμερα στα Χειμωνίδεια εκτός από το 7.65μ. είχε άλλα δύο μεγάλα άλματα, στα 7.51μ. και στα 7.48μ., που αν μη τι άλλο αποδεικνύουν πως μόνο τυχαίες δεν είναι οι επιδόσεις του.

Το 7,65 μ. του νεαρού αθλητή είναι η έκτη επίδοση στον κόσμο και του επιτρέπει να σκέφτεται μια καλή επίδοση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κάλι.

Συγχαρητήρια στο Μίλτο και στον προπονητή του Βαγγέλη Παπανίκο για την μεγάλη τους επιτυχία!

Σαν σήμερα δύο  χρόνο πριν [8 Ιουνίου 2014]

Θύελλα Φιλώτα: Αρβανιτάκης ο νέος πρόεδρος

Κοντά σε λύση στα διοικητικά η ομάδα του Φιλώτα με τον γηγενή επιχειρηματία που μπαίνει μπροστά. Σενάρια για τον προπονητή Β. Παπαδόπουλο (πρώην της Κοζάνης).

Θέμα ημερών είναι να ανακοινωθεί η διάδοχη κατάσταση στη Θύελλα Φιλώτα, μετά την αποχώρηση του προέδρου, Κώστα Ηλιάδη και του προπονητή, Στέλιου Νταμπίζα. Σύμφωνα με πληροφορίες φαβορί για την προεδρία είναι ο γηγενής επιχειρηματίας, Δημήτρης Αρβανιτάκης. Ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής στην τοπική κοινωνία, που θα μπει πρώτη φορά μπροστά, αγαπά την ομάδα της Φλώρινας και έχει οικονομική επιφάνεια, ενώ ασχολείται με αγροτικά και εμπόριο σιτηρών.

Το ζήτημα θα οριστικοποιηθεί την άλλη Κυριακή, στις προγραμματισμένες εκλογές στο παλιό Δημαρχείο, ενώ στο θέμα προπονητή επαφή φαίνεται πως έχει υπάρξει με τον Βασίλη Παπαδόπουλο (χωρίς όμως να έχουν συμφωνήσει), που για πολλά χρόνια δούλεψε στην Κοζάνη (συνεργάστηκε με νυν παίκτες του Φιλώτα, όπως οι Μαρκόπουλος, Ιωαννίδης, Κλάζογλου και Ζηνόβιος) και υπάρχουν πιθανότητες για συνεργασία. Βεβαίως, και οι δύο πλευρές (Βασίλης Παπαδόπουλος και η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας) τονίζουν ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο Παράλληλα, την Παρασκευή η διοίκηση της Θύελλας σε ξενοδοχείο της Πτολεμαϊδας και παρουσία πολλών τοπικών φορέων θα τιμήσει με αποχαιρετιστήρια δεξίωση-χορό το ποδοσφαιρικό τμήμα που κατέκτησε την ιστορική άνοδο.

Σχόλια