Ολοκληρώθηκε η τεχνική σύσκεψη στο ΔΑΚ Αμυνταίου

Στην Τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 15:00 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, Ο πρόεδρος του συλλόγου Φιλώτα ΠΑΣ και μέλος της Ο.Χ.Ε. Ιωάννης Στρατάκης, αφού καλωσόρισε τους προπονητές και τους συνόδους των ομάδων, παρουσίασε το πρόγραμμα και τη διαδικασία που θα πρέπει να τηρήσουν οι συμμετέχοντες σύλλογοι, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους. 


Ευχαρίστησε εκ μέρους των διοργανωτών την απόφαση τους να συμμετάσχουν στη διοργάνωση, παρά της δύσκολες οικονομικές συνθήκες και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.


Στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι υπεύθυνοι της Ε.Α.Π./Ο.Χ.Ε. Χρήστος Τζουβάρας, Τέλης Καζατζίδης και Παπαδόπουλος Γεώργιος, οι οποίοι ανέπτυξαν το πλάνο των αγώνων, επίστησε την προσοχή των προπονητών για την αυστηρή τήρηση των κανονισμών σε τεχνικο-αγωνιστικό επίπεδο, ρύθμισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το επιμορφωτικό σεμινάριο, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Αμυνταίου, το Σάββατο 02/07 στις 12:00 π.μ., υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε. και με την στήριξη του ΣΥΠΧΕ και της Ε.Σ.Χ.ΔΥΜ.

Τα θέματα του σεμιναρίου:
-Νέοι Κανονισμοί Διαιτησίας
εισηγητής: Στέφανος Αγγελίδης (Εκπρόσωπος ΚΕΔ)

-Παρουσίαση Προγράμματος Ανάπτυξης

Εισηγητές: Ιατρούδης Παναγιώτης, Τζουβάρας Χρήστος ( υπεύθυνοι της Ε.Α.Π./Ο.Χ.Ε.)

Για τη διευκόλυνση Οργανωτική Επιτροπής, παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στο σεμινάριο δηλώσετε συμμετοχή στην υπεύθυνη της εκδήλωσης, Θωμαή Ταιρίδου, τηλ.: 6977191346 !!!

Σχόλια