Γιώργος Κατσίκας: Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας .Η νέα αγωνιστική χρονιά θα έχει πάρα πολλά, ετοιμάζονται πολλά. Σας θέλουμε δίπλα μας!


Άλλη μια αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε και πλέον μπορούμε όλοι μας να κάνουμε την κριτική, καθώς έχουμε μπει ήδη στον σχεδιασμό της νέας ελπιδοφόρας (όπως φαίνεται από τις διαθέσεις των ομάδων) σεζόν.


Για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού Κοζάνης  η σεζόν είχε πολλές χαρές, πολλά όμορφα γκολ, εκπληκτικές αναμετρήσεις, ατελείωτη συγκίνηση και μεγάλο ενδιαφέρον. Είδαμε ποδοσφαιριστές να δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο, τους φιλάθλους των ομάδων να φωνάζουν  με πάθος για την δική τους ομάδα και τους ιθύνοντες των ποδοσφαιρικών σωματείων να δίνουν μάχη μέχρι τέλους στα όσα προβλήματα έβλεπαν, να τα προσπερνούν και να προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ποδόσφαιρο.

Είδαμε λύπες, είδαμε για μία ακόμη χρονιά κάποια λυπηρά γεγονότα, (πολύ λίγα ευτυχώς) σε κάποιους αγώνες, που όλοι μας τα κατακρίνουμε και όλοι μας θέλουμε να φύγουν  από τα γήπεδα, να επιστρέψει ολοκληρωτικά το χαμόγελό μας.

Είδαμε πολλά, στο matiesstasport.blogspot.gr και προσπαθήσαμε να καταγράψουμε τα περισσότερα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να αγκαλιάσουμε όλα τα σωματεία, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο.

Η τηλεοπτική εκπομπή κάθε Δευτέρα βράδυ σε ένα οικείο κανάλι, το Flash tv , που αγκάλιασε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό γενικότερα. 
Στην εκπομπή όλων μας "Ματιές στα σπορ"  αγκαλιάσαμε  μικρούς και μεγάλους ηλικιακά αθλητές, φέρνοντας τμήματα απ’  όλα σχεδόν τα αθλήματα … Μαθαίναμε κάθε Δευτέρα  τα νέα των όμορων νομών, των Γρεβενών, της Καστοριάς της Φλώρινας . 
Μαζί μας ήταν πάντα και η ΕΠΣ Κοζάνης, η ΕΚΑΣΔΥΜ,  η ΕΣΠΕΜ, το ταεκβοντό, η Πάλη, ο  Μηχανοκίνητος αθλητισμός ,η  επιτραπέζια αντισφαίριση,  ο Στίβος,  οι δρομείς, το Χάντμπολ....  όλοι οι πρωταγωνιστές. 
Μαθαίναμε τα νέα της Γ’ εθνικής, μαθαίναμε τις βαθμολογίες, τα αποτελέσματα..

ΟΛΗ αυτή η προσπάθεια, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών μας,  
Κώστα Τσιώρα , Πάνο Τραπεζανλίδη από Κοζάνη 
Βασίλη Πουλασικίδη ,Θεόφιλου Ηλιάδη, Βασίλη και Νίκου Αμπατζίδη από Πτολεμαΐδα. 
Γιώργο Μαστρογιαννόπουλο από Μικρόβαλτο 
Kυριακή Νιάνιου από Καστοριά
...που έδωσαν ψυχή και καρδιά 

ΟΛΗ αυτή η προσπάθεια, χάρη στα μέσα 
fcmakedonikos.gr
fckozani.gr
aekozanis.gr
kozan.gr 
mikrovalto.gr
anapodoi.blogpost.gr
sierafm.gr
radiosiatista
sentra.com.gr
vatolakkiotis.blogspot.gr
greveniotis.gr
florina-sport.blogspot.gr
e-ptolemeos.gr
neoiellispontou.blogspot.gr

ΟΛΗ αυτή η προσπάθεια, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του συνεργάτη  στην εκπομπή Σάκη Τέγου 

ΟΛΗ αυτή η προσπάθεια, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των ανθρώπων που λέμε «πίσω από τις κάμερες» στο Flash TV,  Kυριάκο Σιδηρόπουλο  Δημήτρη Βαρυτιμίδη  που πραγματικά αξίζουν να βρίσκονται στην κορυφή, ο κάθε ένας με το μετερίζι του, μας βοηθούσαν κάθε Δευτέρα να σας παρουσιάζουμε όλα τα θέματά μας με επιτυχία.

ΟΛΗ αυτή η προσπάθεια, χάρη στην γυναίκα της παρέας μας, του κοριτσιού μας, της Βάσως Σκόρδα, που  μπορεί να τα κάνει, όλα είναι μια γυναίκα γεμάτη θέληση και όρεξη γι αυτό που κάνει.

ΟΛΗ αυτή η προσπάθεια, χάρη στην καρδιά  του καναλιού Flash TV.
 Μια δημιουργική και δυναμική γυναίκα ...  την  Κατερίνα Δόδουρα που πάντα ήταν ΕΚΕΙ ..!!!! Σε κάθε πρόβλημα μπροστά για να το " σουτάρει "μακριά …  

Εγώ, απλά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, όλους τους παραπάνω συνεργάτες και ΦΙΛΟΥΣ, και να ευχαριστήσω πάνω από όλα όλους ΕΣΑΣ, που καθημερινά με τα μηνύματά σας, μας δίνετε την δυνατότητα να προσπαθούμε παραπάνω, να συνεχίζουμε, γιατί επιλέγεται το matiesstasport.blogspot.gr και την εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ να ενημερωθείτε.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το κατάστημα αντρικής μόδας DIZEGNIO καθώς και την ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ Κοζάνης. 

 Είναι συγκινητικό, είναι αισιόδοξο και γι αυτό θα πρέπει κάθε ημέρα που περνά να ευχαριστούμε όλους εσάς, όλα τα σωματεία της  Δυτικής Μακεδονίας , όλους τους φιλάθλους, παράγοντες, αθλητές, όλους τους πολίτες, όλοι όσοι με μια απλή κουβέντα, είναι δίπλα μας.

Η νέα χρονιά θα έχει πάρα πολλά, ετοιμάζονται πολλά. Για να γίνουν όμως, θέλουμε εσάς δίπλα μας. Όπως ήσασταν, θέλουμε να είστε και πάλι κοντά μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς 

Θα κάνουμε τα πάντα για εσάς , και την  αθλητική ενημέρωση σας εδώ στο matiesstasport.blogspot.gr, στην εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ και στο Flash TV. 

Γιώργος Κατσίκας 

Σχόλια