Εορδαϊκός: Ενίσχυση από Βουλγαρία

Από Βουλγαρία έρχονται οι επόμενες ενισχύσεις για την ομάδα του Εορδαϊκού κι αν όλα πάνε καλά από την Πέμπτη θα ενταχθούν στο δυναμικό της δυο παίκτες αξίας! Πρόκειται για τον 25χρονο Τόμι Κονσταντίνοφ και τον 32χρονο Ένιο Κραστόβτσεφ.


Ο μεσοεπιθετικός, Τόμι Κονσταντίνοφ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έπαιξε στην πρώτη ομάδα σε 5 παιχνίδια και συνέχισε δανεικός σε Μπντιν Βιντίν (14 συμμετοχές), Σαβντάρ Ετροπόλ (13 συμμετοχές και 8 γκολ), Λίτεξ Λόβετς, Αζερμπαϊτζάν, Μινιόρ Πέρνικ, πριν τρία χρόνια στα Χανιά (28 συμμετοχές και 2 γκολ) και πέρυσι Βιτόσα Μπίστριτσα. 
Επίσης διεθνής με την U21 της Βουλγαρία (συμμετοχές 5 και 1 γκολ)   

Ο Ένιο Κραστόβτσεφ ξεχωρίζει για το ύψος του. Ο 32χρονος έχει αγωνιστεί σε Μάρεκ Ντούπνιτσα, Λέφσκι Σόφιας, Σπάρτακ Βάρνα, αλλά και στο Αζερμπαϊτζάν, με Ίντερ Μπακού και Αζάλ Μπακού.
Ο Βούλγαρος επιθετικός πέρυσι το καλοκαίρι πήγε με εξαιρετικές συστάσεις στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στη Μαύρη Θύελλα αλλά λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να ενταχθεί από την αρχή στην ομάδα.

Σχόλια

  1. Ε ρε εχει να πεσει πεινα...!!!!! Θα πουνε το ψωμι ψωμακι...!!! Δν βαριεσαι μωρε...ο αλεξης και ο γιαννης να πληρωνονται και ολοι οι αλλοι να πανε να γ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΟΡ ΜΙΑ ΖΩΉ! !!!!!!!!27 Ιουλίου 2016 στις 6:07 μ.μ.

    ΑΝΏΝΥΜΑ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΣ!!!!!!ΕΠΏΝΥΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εορδαϊκός μπορεί να ανέβει κατηγορία αρκεί να το πιστέψει από την αρχή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλήθεια,ειναι αληθεια..!! Ανωνυμα ή επωνυμα!! Και δυστυχώς για εσας αυτη ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλες 2-3 πολύ δυνατές μεταγραφές και ψάξτε για τον δεύτερο, επειδή πρώτος θα είναι σίγουρα ο ΕΟΡΔΑΪΚΟΣΣΣΣΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Poli kala ta leei o protos...i alithia sas pirazei e;;oli i poli sas gnorizi pleon!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εφυγε ομως ο μαριο που ηταν αποδεδειγμενα ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ
    καλη πορεια στην ομαδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οσο γι αυτους που <>στη διοικηση ας κανουν και μια αυτοκριτικη πρωτα με 100 ατομα σε καθε ματς κατηγορια δεν ανεβαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.