Η Ελίμεια «κέρδισε» τον Παναγιώτη Μαλλιούρα!

Το μπαράζ των δυναμικών κινήσεων στο μεταγραφικό παζάρι συνεχίζεται από την Ελίμεια. Η νεοφώτιστη στη Γ΄ εθνική ομάδα πρόσθεσε ένα ακόμη «δυνατό χαρτί» στο δυναμικό της, ο λόγος για τον Παναγιώτη Μαλλιούρα. Ο 33χρονος σέντερ την περασμένη περίοδο ενίσχυε τον Πρωτέα Γρεβενών, όντας μάλιστα ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας!


Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν στα Γρεβενά και με βάση την εμπειρία του και την ικανότητά του να παίζει με ιδιαίτερη άνεση στο 4 και στο 5, η ομάδα της Ελίμειας «πλεύρισε» τον παίκτη. Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Λάμπρος Μαρούδης ξεκίνησε το… ασφυκτικό πρες στον υψηλόσωμο σέντερ, που ήταν στο «στόχαστρο» και άλλων ομάδων της περιοχής. Οι στόχοι που έχει θέσει η Ελίμεια για την επόμενη περίοδο, σε συνδυασμό με το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση του Μαλλιούρα. Ο παίκτης είπε το «ναι» και η φροντ λάιν της Ελίμειας «γέμισε» με εμπειρία!

Στα… σκαριά και άλλες κινήσεις από την Ελίμεια
Η συγκεκριμένη κίνηση, πάντως από τους νεοφώτιστους δεν είναι η τελευταία πράξη τους στο μεταγραφικό παζάρι. Κι αυτό διότι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο σύλλογος της Κοζάνης θα προχωρήσει σε ένα ακόμη «μπαμ» μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ θα ολοκληρώσει και το πλάνο των ανανεώσεων με παίκτες που φορούσαν τη φανέλα την περασμένη περίοδο.

infobasket.gr

Σχόλια