Δόξα Δράμας: Ο πήχης πολύ ψηλά για φέτος - Πήραν Παπαζαχαρία - Περιμένουν Γιόνδη!

Η δεύτερη θέση στο περσινό πρωτάθλημα άνοιξε την όρεξη στους Δραμινούς που όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις των διοικούντων για την φετινή χρονιά ο στόχος είναι ένας και μοναδικός.

Η Δόξα να τερματίσει στην πρώτη θέση.
Σημαντικές προσθήκες μέχρι στιγμής για τους Μαυραετούς αφού μετά τους Κεφαλά.Καρλόπουλο ,Μπουσινάκη και Ακασού Ζαν Μπαμπτίστ Άκρα .τελευταία μεταγραφική επιτυχία είναι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας.
«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Παπαζαχαρία. Ο 31χρονος άσσος των «μαυραετών» γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1985 και έχει παίξει και σε ομάδες της Superleague. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-20 του Ηρακλή, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στη μεγάλη ομάδα του «γηραιού». Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, μετά τον Ηρακλή, στον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ένωση Παραλιμνίου από την Κύπρο. Καλωσορίζουμε τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».



Περιμένουν τον Γιόνδη
Η περίπτωση του Γιόνδη που έχει καθυστερήσει σημαντικά θεωρείται πως είναι η επόμενη μεταγραφική προσθήκη της Δόξας. Φυσικά εκκρεμούν και οι περιπτώσεις του τερματοφύλακα Σικαλιά και του Πολύζου αλλά μέχρι την τελική υπογραφή τίποτε δεν μπορεί να λογιστεί σαν οριστικό.
spordrama

Σχόλια