Ανέστης Κοντογουλίδης: «Δεν μ' αρέσουν τα μεγάλα λόγια, θα βάλω τα δυνατά μου για να ικανοποιήσω τις απαιτήσεις του κόσμου»

Ένα από τα επτά μεταγραφικά αποκτήματα της Νάουσας είναι ο αντικαταστάτης του Σωτήρη Ιωακειμίδη κάτω από τα γκολπόστ, Ανέστης Κοντογουλίδης.
Ο 24χρονος γκολκίπερ, μίλησε στο kerkidasport.gr, για την νέα σεζόν που ξεκινάει, αλλά και την νέα του ομάδα.


-Μετά από μία εβδομάδα που ανήκεις στην Νάουσα, πώς νιώθεις;

«Νιώθω χαρούμενος που εντάχθηκα στο δυναμικό μια ιστορικής ομάδας και που ο προπονητής και η διοίκηση με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω στην Νάουσα».

-Τι γνωρίζεις για την κατάσταση που επικρατεί στην Νάουσα τώρα;

«Υπάρχουν άνθρωποι με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό, τόσο στην διοίκηση όσο και στο προπονητικό τιμ, που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στις μεγαλύτερες κατηγορίες, εκεί που πιστεύω πως ανήκει κιόλας, με βάση την ιστορία της».

-Οι προπονήσεις ξεκινάνε την Δευτέρα, εκεί όπου η Νάουσα θα έχει 7 ίσως και 8 νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Πιστεύεις ότι αυτές οι κινήσεις που έγιναν μέχρι στιγμής, ανεβάζουν την ποιότητα της ομάδας;

«Σίγουρα πιστεύω ότι οι κινήσεις που έκανε η διοίκηση μαζί με τον προπονητή, έχουν στόχο να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας και να την κάνουν ανταγωνιστική. Αυτό φαίνεται από κάποιες προσθήκες όπως αυτή του Κ. Καπετάνου και του Μπρέγκου, που έπαιξα αντίπαλος πέρσι μαζί τους».

-Τέλος τι να περιμένει ο κόσμος της Νάουσας από τον Ανέστη Κοντογουλίδη;

«Δεν μ' αρέσουν τα μεγάλα, λόγια ούτε οι μεγάλες υποσχέσεις.
 Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα βάλω τα δυνατά μου και θα δουλέψω σκληρά, για να ικανοποιήσω τις απαιτήσεις του κόσμου και την επιλογή της Διοίκησης και του προπονητή, στο πρόσωπό μου».


Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσακιρίδης

Σχόλια