Δόξα Δράμας: Τη Δευτέρα η πρώτη, την Πέμπτη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας


Η  πρώτη συγκέντρωση της Δράμας θα γίνει  τη Δευτέρα  25 Ιουλίου, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28  Ιουλίου στον Βώλακα. 


Η ανακοίνωση 
«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει πως η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας, θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουλίου στο γήπεδο της Δόξας, ενώ στις 7 θα λάβει χώρα η πρώτη προπόνηση.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός. Η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη».

Στις 25 η πρώτη συγκέντρωση
Την  Δευτέρα στις 25 του μήνα ορίστηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις 6μμ και μια ώρα μετά (7μμ) η πρώτη προπόνηση. Η όλη εκδήλωση σίγουρα θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και για τον λόγο αυτό θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για όλους. Την Τρίτη (26/7) θα γίνει ο αγιασμός.

Στις 28 η προετοιμασία στο Βώλακα
Τέσσερις μέρες μετά την πρώτη προπόνηση η ομάδα θα ανέβει στο Βώλακα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα μείνει μέχρι την Κυριακή 7 Αυγούστου. Θα βρίσκονται εκεί ο Πανθρακικός και τα Τρίκαλα. Ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει το πρόγραμμα της Δόξας καθώς ο Βασιλακάκης έχει ήδη συνεννοηθεί με τους εκεί υπεύθυνους για τις ώρες των προπονήσεων και την  χρήση του γηπέδου. Σε ότι αφορά τα φιλικά αναμένεται να κλειστούν πολύ ενδιαφέρονται τεσταρίσματα με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα έχουν ήδη ακουστεί μέσα από διοικητικά στελέχη.

πηγή  sportdrama.gr 

Σχόλια