Δεν κουνιέται "φύλλο" στην ΑΕΠ Βατολάκκου

Πλησιάζουμε στα τέλη Ιουλίου και αρκετές ομάδες της Γ΄ Εθνικής ξεκίνησαν  την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα του Βατολάκκου  τουλάχιστον μέχρι στιγμής να μην έχουμε κάτι νεότερο ως προς το μεταγραφικό κομμάτι και όχι μόνον, δηλαδή μηδέν προγραμματισμός.

 Ανεπίσημα ακούγεται ότι προπονητές θα είναι το δίδυμο Αλεξιάδης, Λάλλος.

Προχθές διοικητικό στέλεχος μας τόνισε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις με το υπάρχον υλικό άλλα οι ποιο πολλοί ποδοσφαιριστές ζητούν υπέρογκα ποσά ώστε να παραμείνουν στην ομάδα, ελπίζουμε λοιπόν τις επόμενες ήμερες να υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα του Βατολάκκου διότι ο χρόνος περνάει, έτσι κι  αλλιώς  τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα του Βατολάκκου  με  το κυριότερο θέμα να είναι το  οικονομικό.

Κ.Μ -  grevenamedia.gr 

Σχόλια

  1. Που πηγαίνετε βρε ανύπαρκτοι αφού ξέρετε ότι δεν θα τα καταφέρετε οικονομικά.. Μισή χρόνια το πολύ μέχρι να διαλυθειτε... Μπεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διοικηση θέλει οι παικτες να συμφωνησουν με 500 ή 1000 € και να τρεχουν στην αλεξ/πολη για να παιξουν...δικιο εχει ο 1:57...απλα εχει ενα λαθος...ουτε στην μεση της χρονιας δεν θα φτασουν...δεν θα ξεκινησουν καν...και αν θα ξεκινησουν,οι 4αρες και 5αρες θα πεφτουν βροχη.......

      Διαγραφή
  2. Θα τα πούμε στο Τέλος.Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.