Ελπίδες Ελλησπόντου - Δράση Τσοτυλιου 0-2 …φιλική ήττα & συμπεράσματα! | φωτο

Στο γήπεδο της Ακρινής, έδωσαν φιλικό προετοιμασίας, δύο ομάδες που θα βρεθούν και φέτος αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.!!


Ελπίδες Ελλησπόντου και Δράση Τσοτυλίου συναντήθηκαν, σ’ αυτό το φιλικό και σίγουρα οι δύο τεχνικοί, Α . Καλλιανίδης και Καλύβας, έβγαλαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας των ομάδων τους…

Από τη δική μας τη σκοπιά, είδαμε ένα παιχνίδι, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δυνατοί, έδειξαν μεγαλύτερη ετοιμότητα και ομοιογένεια, ενώ οι γηπεδούχοι, σίγουρα ψάχνονται ακόμα, ενώ είναι ολοφάνερο, ότι χρειάζονται η (Μικροί),  αλλά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Ελλησπόντου την εμπειρία κάποιον ποδοσφαιριστών που λείπουν από την ομάδα λόγο τραυματισμών. 
Ελπίδες Ελλησπόντου 

Παίχτηκε περισσότερο παιχνίδι κέντρου, είχαμε δυνατές μονομαχίες, στο πρώτο σαράντα πεντάλεπτο καλύτερη η ομάδα του Τσοτυλίου, στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελλήσποντος ισορρόπησε το παιχνίδι χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν βρήκαν στόχο.
Δράση Τσοτυλίου 

Τα γκολ που έκριναν τον αγώνα: στο 2 λεπτό μετά από σέντρα κεφάλια του Παπανώτα 0-1.
Στο 33 λεπτό με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Ελλησπόντου ο Απόστολου έκανε το 0-2, Ο Αραβόπουλος στο 70 είχε δοκάρι για την ομάδα του Τσοτυλίου.


Διαιτητής του αγώνα ο κύριος Πελετίδης Χρήστος.

Σχόλια