Ισόπαλο 1-1 το φιλικό μεταξύ του Αίαντα Μικροβάλτου και του Έλατου Ελάτης – Νέο φιλικό για τον Αίαντα την Τρίτη 30/8 με το Πρωτοχώρι

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι προετοιμασίας μεταξύ των ομάδων του Μικροβάλτου και της Ελάτης, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της νέας Νικόπολης Κοζάνης.
Η ομάδα του Αίαντα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Μίχο ("Ρονάλντο") και η ομάδα του Έλατου ισοφάρισε στο 80’ με τον Μπέσα.

Για το Μικρόβαλτο αγωνίστηκαν οι: Σαραφίδης Χάρης, Καπρίνης Στέλιος, Βέττας Κυριάκος, Μαρκόπουλος Βασίλης, Θεοδουλίδης Κώστας, Χαρισόπουλος Φίλιππας, Χαρισόπουλος Γιάννης, Λάμπρου Χρήστος, Μίχος Γιώργος ("Ρονάλντο"), Παντερμαλής Χρήστος, Στιούκης Ζήσης, Σιουκρής Αλέξανδρος, Λύκος Χριστόφορος, Δαϊλιάνης Τζίμης και Πουλαράκης Νίκος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάζος Τούνας.

Συνεχίζοντας την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα μπαράζ ανόδου στη Β’ κατηγορία με τον ΑΟ Κρόκου, η ομάδα του Μικροβάλτου θα δώσει νέο φιλικό την Τρίτη 30 Αυγούστου με την ομάδα του Κένταυρου Πρωτοχωρίου στο Πρωτοχώρι, με ώρα έναρξης 6:30μμ.

mikrovalto.gr

Σχόλια