Φιλικό: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - Δόξα Βερμίου Πύργων 2-2 | φωτο - βίντεο


Στις 29/08/2016 και ώρα 18.30 πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση Πτολεμαΐδας και Δόξα Βερμίου Πύργων παρουσία περίπου 70 φιλάθλων και από τις δύο ομάδες.


Οι προπονητές Χρήστος Παππάς και Τάσος Αραμαδανίδης ενόψη της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου προσπάθησαν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για την όσο το δυνατόν καλύτερη "χρήση " του έμψυχου δυναμικού που διαθέτουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν καλογυμνασμένες και με διάθεση να χτυπήσουν το ματς.
Η ομάδα των Πύργων αν και προηγήθηκε δύο φορές δεν μπόρεσε να φύγει νικήτρια μιας και ισοφαρίστηκε στο 83 λεπτό με γκολ του Αποστολίδη από ελεγχόμενη θέση οφσάιτ.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με την ομάδα της Αναγέννησης να χάνει δύο καλές ευκαιρίες με Αποστολίδη και Βαρβαρούση να στέλνουν την μπάλα άουτ σε ισάριθμα σουτ.
Η ομάδα των Πύργων ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα στο 35 λεπτό σε φοβερή ενέργεια τόσο σε συνδυασμό όσο και σε εκτέλεση από τους Κοσμίδη Δ. και Τσαραμανίδη Θ. με τον τελευταίο στην μπαλιά που του έγινε να αδειάζει και τον αμυντικό της Αναγέννησης και να σκοράρει.

Στο 38 λεπτό Κοσμίδης Ι. θα δώσει πάσα στον Λυκόπουλο ο οποίος θα σουτάρει με τον πολύ καλό Βαρβαρούση να κάνει εκπληκτική απόκρουση σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση. 

Στο 40 λεπτό ο Φασούλας θα κάνει την μπαλιά "τρύπα" στον Αποστολίδη που ανεκόπη εσκεμμένα από τον Γκιούρο Π.ενώ έβγαινε τετ α τετ που είδε και την κίτρινη κάρτα.

Στο 45 λεπτό η Αναγέννηση θα δει τις προσπάθειες της να καρποφορούν με τον Χαραλαμπίδη να πιάνει το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Τσιτλαχίδη και με τον Βασάκη στην επαναφορά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.Σκορ ημιχρόνου 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε διάθεση για την νίκη και από τις δύο ομάδες με τις ευκαιρίες να γίνονται και στις δύο εστίες αλλά τόσο ο Τσιτλαχίδης (Πύργοι),όσο και οι Βαρβαρούσης και Σωτηρίου(Αναγέννηση) να κρατάν το σκορ στο 1-1.

Στο 60 λεπτό όμως σε φάουλ του Ανδρονικίδη για τους Πύργους η μπάλα θα βρει χέρι αμυντικό στην πορεία προς τα δίχτυα και ο διαιτητής θα δώσει την εσχάτη των ποινών.Το πέναλτι θα αναλάβει να εκτελέσει ο Κοσμίδης Δ. στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα γράφοντας το 1-2.

Στα επόμενα λεπτά η Αναγέννηση πίεσε χάνοντας ευκαιρία με τον Βασάκη σε σουτ του οποίου ο Τσιτλαχίδης θα αποκρούσει σωτήρια.

Η ομάδα των Πύργων καλά στημένη στο γήπεδο να κρατούσε  το σκορ βγαίνοντας και σε αντεπιθέσεις με τους Νεοφυτίδη και Γκιούρο να χάνουν ευκαιρίες για το 1-3.

Ετσι στο 83 ο Αποστολίδης θα ισοφαρίσει και ο ίδιος παίχτης στο 85 λεπτό θα χάσει μοναδική ευκαιρία να κάνει και το 3-2 όταν από πλεονεκτική θέση θα στείλει την μπάλα απελπιστικά άουτ.
Το παιχνίδι κάπως έτσι έληξε με σκορ 2-2.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων αντάλλαξαν ευχές για καλή πορεία στα πρωταθλήματα τους σε κλίμα εγκάρδιο.

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗΣ (Σωτηρίου 60), Παναγιώτου, Πουλασιχίδης, Αραμπατζής, Φιλάκης, Παπαθανασίου (Νίκου 65), Χαραλαμπίδης, ΒΑΣΑΚΗΣ, Φασούλας, Χριστοφορίδης (Αλβανός 65), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ. 

Προπονητής :Χρήστος Παππάς

Δόξα Βερμίου Πύργων:ΤΣΙΤΛΑΧΙΔΗΣ,Ταγγίδης,ΚΟΣΜΙΔΗΣ.Ι,Κοσμίδης Α,Ανδρονικίδης(Παραστατίδης 75),ΤΣΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ( Σιώψης Π. 65)Ρισβάνης( Πεσιρίδης Π. 65),Βαγκόπουλος( Χατζόγλου 65),Παπαχρήστου ( ΓΚΙΟΥΡΟΣ Π, 30),ΚΟΣΜΙΔΗΣ Δ.( Μπράχος 80),Λυκόπουλος( Κλέων 60)

Προπονητής : Τάσος Αραμαδανίδης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

             Π.Κ

























Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ?ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ?ΟΥΤΕ Ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ...ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ.ΠΑΝ.ΚΟΡΥΦΙΔΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.