Σε δύο «οκτάδες» μπήκε η Ματίνα Ευθυμιάδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης 2016

Την όγδοη θέση σε δύο αγωνίσματα της κατηγορίας Κορασίδων πήρε η Ματίνα Ευθυμιάδου της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης που έγινε στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου από τις 28 έως τις 31 Ιουλίου 2016.


Η 15χρονη αθλήτρια (γεν. 2001) πήρε την 8η θέση στα 100μ Διπλά Πέδιλα με χρόνο 00:55.36 και επίσης την 8η θέση στα 200μ Διπλά Πέδιλα με 02:03.21.

Στα 50μ Διπλά Πέδιλα η Ευθυμιάδου τερμάτισε 11η με 00:26.42.

Με τις δύο αυτές όγδοες θέσεις η 15χρονη κολυμβήτρια, που κατάγεται από την Χαραυγή Κοζάνης, έδωσε τους δύο πρώτους βαθμούς στην ιστορία της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης στο άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης.




Η Ματίνα Ευθυμιάδου προπονείται με την ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης των Δελφινιών Πτολεμαΐδας καθώς είναι η πρώτη και μοναδική αθλήτρια τεχνικής κολύμβησης στην πόλη της Κοζάνης αλλά κι επειδή η 25άρα πισίνα της Κοζάνης δεν προσφέρεται ιδιαίτερα για το άθλημα.
Η Ματίνα Ευθυμιάδου (ροζ σορτσάκι) με την ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης των Δελφινιών Πτολεμαΐδας κατά την επιστροφή από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2016 στην Αθήνα.

Η διοίκηση της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης ευχαριστεί τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας και ιδιαίτερα τον προπονητή Δημήτρη Καραγιάννη και τον έφορο Ζήση Ραδουνισλή για τις διευκολύνσεις που προσφέρουν στην αθλήτρια.

 kekozanis.gr 

Σχόλια