Πρώτο φιλικό τεστ για την Κ20 του Εορδαϊκού

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για την Κ20 του Εορδαϊκού (25/7-11/8) με την φιλική αναμέτρηση χθες 11/8 με αντίπαλο την Β'  ομάδα του Ερμή Αμυνταίου στην έδρα της Κ20 στο γήπεδο "ΚΏΣΤΑΣ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ"  στην Κρυόβρυση Εορδαίας.


Πλέον η ομάδα από σήμερα μπαίνει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της με φιλικά παιχνίδια που θα βοηθήσουν στο μοντάρισμα της , ουτωσόστε να παρουσιαστή πανέτοιμη στην έναρξη  του πρωταθλήματος (17,18/9 ).

Η ομάδα του Γιώργου Μανώλα παρατάχθηκε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο.
Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι εξής, με τους τρεις τερματοφύλακες να μοιράζονται τον χρόνο του ενενηντάλεπτου:(Μανώλας Δ. Ψαρράς Γ. Σαραντινέλης Π.) Λούσιος Ν , Ιωσηφίδης Α , Αρσενίδης Α , Πισκιλίδης Σ , Τσεμπερλίδης Δ , Τσάκος Σ , Αιχμαλωτίδης Γ , Παντζουρης Μ , Τσενόλλι Α , Παπαδόπουλος Β. 

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 4-0 υπέρ της Κ20.
Τα γκολ πέτυχαν: Παντζούρης 1-0 , Παπαδόπουλος β 2-0 και 3-0 , Αρσενίδης 4-0.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν επίσης: Βλάχος Σ , Ματσιγγάρης Χ , Μπαμπίνης Θ , Αποστολίδης Μ , Δούφας Σ , Κουτούπης Α , Ακριτίδης Χ , Παπαδόπουλος Δ. 
Τελικό σκορ 7-0.
Τα γκολ πέτυχαν: Τσεμπερλίδης 5-0 και 6-0 , Αποστολίδης 7-0.

Σχόλια

  1. ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ U20 ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ μια νεα πνοη στα αθλητικα δρώμενα της Δυτικής Μακεδονίας...ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσωρινα ας δωσουν λεφτα που χρωστανε μεχρι και στο παιδι που εβαψε τους τοιχους εξω απο το γηπεδο και μετα δινει και την πνοη

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.