Τρίτο εντός έδρας φιλικό της Κ20 του Εορδαϊκού | φωτο

Υπό το βλέμμα του 1ου προπονητή και του Γενικού διευθυντή της πρώτης ομάδας του Εορδαϊκού Αλέξη Αλεξίου και Γιάννη Κουλίδη, διεξήχθη το τρίτο φιλικό εντός έδρας παιχνίδι της Κ20 με αντίπαλο την ομάδα της Δόξας Βερμίου Πύργων.

Οι δύο ισχυροί άνδρες του Εορδαϊκού έκαναν τις δικές τους διαπιστώσεις για την πορεία των μελλοντικών ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας και έμειναν ικανοποιημένοι από την έως τώρα προετοιμασία της δεύτερης τη τάξη ομάδας του Εορδαϊκού.

Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν άλλα δύο δυνατά τεστ, ένα την Τετάρτη 24/8 σε διεθνή τουρνουά στην Φλώρινα και ένα δεύτερο το Σάββατο 27/8 στο Βατερό.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι εξής: Μανώλας Δ. (30' Ψαρράς Γ ), Λούσιος Ν, Ιωσηφίδης Α , Καραγιάννης Γ., Αρσενίδης Α., Αιχμαλωτίδης Γ., Τσεμπερλίδης Δ., Ακριτίδης Χ. , Μπαμπίνης Θ. , Τσενόλλι Α. , Αποστολίδης Μ.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν επίσης: Ψαρράς Γ (60' Σαραντινέλλης Π ), Τσάκος Σ. , Βλάχος Σ. , Δούφας Σ. , Παπαδόπουλος Δ. , Αλίου Σ. , Κουτούπης Α.

Το σκορ 1-0 υπέρ της Κ20 με σκόρερ τον Μπάμπη τον Ακριτίδη,  ο οποίος πίεσε έκλεψε και πλάσαρε υποδειγματικά τον Χρήστο τον Τσιτλαχίδη , εκ των κορυφαίων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Σχόλια

  1. Πολλά ταλέντα έχει ο Εορδαϊκός Κ20 και του χρόνου θα έχουμε πολλές προωθήσεις στην πρώτη ομάδα του Εορδαϊκού..Χίλια μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εισαι 20 ετων και ακομα παιζεις στο Β Τοπικο ("K20 Εορδαϊκου") τοτε παρατα το ή ασχολησου καθαρα για την πλακα σου. Τι προωθησεις ρε φιλε; Απο το Β Τοπικο στη Γ Εθνικη;
    Ποιος παικτης 19-20 ετων που θελει σοβαρα να παιξει Γ Εθνικη παει να παιξει Β Τοπικο σ αυτην την ηλικια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.