Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Green Volley στην Καισαρειά | φωτο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Green Volley στην Καισαρειά σε συνδιοργάνωση της Αθλητικής Ένωσης Καισαρειάς και του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καισαρειάς. Χθες Κυριακή 31 Ιουλίου ο μεγάλος τελικός βρήκε νικήτρια  την ομάδα “Las Populares” που πήρε την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο επικρατώντας  της ομάδας “Αλιάκμων” που πήρε το Αργυρό μετάλλιο  με 3-0 σετ.
Την τρίτη θέση κατέλαβε η νεανική ομάδα “Χοντροίμ Team”, η οποία αποτελείται από παιδιά του χωριού επικρατώντας της “Αλιάκμων Μεικτή” 3-2 σετ ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. 

Όμως ο μεγάλος νικητής της βραδιάς και του τουρνούα ήταν ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ και το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», καθώς νικητές αυτού του τουρνουά ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν, αποχωρώντας πάντα με χαμόγελα από τον αγωνιστηκό χώρο. Τεράστια και η συμμετοχή του κόσμου, που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια από την πρώτη ημέρα, μένοντας στο χώρο της εκδήλωσης ακόμα και μετά το πέρας των παιχνιδιών και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διασκεδάζοντας στο αναψυκτήριο. 

Οι διοργανωτές του τουρνουά αισθάνονται την ανάγκη  να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στο επιτυχημένο 4o Green Volley.  Ένα τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στις ομάδες, στους χορηγούς της εκδήλωσης, τους χορηγούς επικοινωνίας, την Κομπούρα Βασιλεία και την ομάδα της που μας διασκέδασαν με χορούς Zumba και όχι μόνο, τον διαιτητή των αγώνων Πάρη Φτάκα, σε όλους όσους βοήθησαν να στηθεί αυτή η εκδήλωση και φυσικά στον υπέροχο κόσμο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια. 

Την ημέρα των τελικών είχαμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον κύριο Ηλία Κάτανα, εντεταλμένο σύμβουλο πολιτικής προστασίας Δυτικής Μακεδονίας, τον κύριο Ζαγάρα Θύμιο, αντιδήμαρχο Ελίμειας, την κυρία Τάσα Τασιοπούλου, αντιδήμαρχο πρασίνου και τον κύριο Ιωαννίδη Γιάννη, αντιδήμαρχο Κοζάνης, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές στις νικήτριες ομάδες.
Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, με υγειά και καλή αντάμωση στο 5o τουρνουά Green Volley του χρόνου στην Καισαρειά.

Μ.Π.Σ.Καισαρειάς – Α.Ε.Καισαρειάς.




















Σχόλια