Στο…δρόμο για Νάουσα ο Νίκος Ντινόπουλος!

Στην 9η μεταγραφή του προχώρησε σήμερα (2/8) ο ΦΑΣ Νάουσα!
Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ από Γρεβενά και Νάουσα αλλά και κατόπιν συνομιλίας με τον ποδοσφαιριστή, ο Νίκος Ντινόπουλος είναι πλέον ποδοσφαιριστής των «κυανολεύκων» και την Παρασκευή θα βρίσκεται στην προπόνηση της ομάδας μετά από σχετική άδεια από τον προπονητή Βαγγέλη Ντίσιο.

Ο 20χρονος επιθετικός με καταγωγή από Γρεβενά, αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τα χρώματα της Θύελλας Φιλώτα, όπου είχε συμπαίκτη το επίσης μεταγραφικό απόκτημα του ΦΑΣ, Ανέστη Κοντογουλίδη,

Τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου (φωτ) και είχε 9 συμμετοχές σε Α, Β Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας.
Το 2012 αγωνίστηκε στη Δ Εθνική με τα Γρεβενά Αεράτα, εκεί όπου εντοπίστηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έγινε το μεγάλο βήμα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο SportsUp, ο οποίος αφού μας επιβεβαίωσε ότι οριστικά είναι παίκτης του ΦΑΣ ανέφερε :

«Δεν είναι εύκολο βεβαίως να αρνηθείς μια πρόταση από μια ιστορική ομάδα όπως ο ΦΑΣ Νάουσα. Άλλωστε, η προσέγγιση των διοικούντων ήταν από την αρχή εξαιρετική και φάνηκε πως με πιστεύουν και θεωρούν πως μπορώ και γω να βοηθήσω από την πλευρά μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Αυτό βεβαίως και θα πράξω εγώ από την πλευρά μου και μαζί με τους συμπαίκτες μου, θα κάνουμε το παν ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που ξέρω πως αγαπά υπερβολικά τον σύλλογο»

 sportsup.gr 

Σχόλια