ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑΡΑ από άλλον πλανήτη!!!! | φωτο

Ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα  κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του νόμου κερδίζοντας στον τελικό του Super Cup την Θύελλα Φιλωτα. 


Εύκολη νίκη για τον «Άγιο»  απέναντι στην Θύελλα η οποία σίγουρα φέτος θα είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος. 

Ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος σε όλο το 90λεπτο, έχοντας σαφέστατα την κατοχή της μπάλας και ήταν κυρίαρχος σε όλο το παιχνίδι χωρίς να δεχτεί καμία απολύτως ευκαιρία για γκολ αλλά αντιθέτως είχαμε τουλάχιστον 15 τελικές στα καρέ του αντιπάλου.

PATELAKERS …είστε πρωτοκλασάτοι παίχτες, στο τέλος θα φέρεται τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ μας εκεί που αξίζει!!!!!!
Συγχαρητήρια σε όλα τα λιοντάρια της ομάδας, σήμερα αποδείξατε ότι ο μόχθος και η συστηματική δουλειά στις προπονήσεις αποδίδει καρπούς και βγαίνει στο γήπεδο. Είμαστε σίγουροι ότι με την συνέχεια αυτής της σκληρής δουλειάς, σε συνδυασμό ότι όλοι (μηδενός εξαιρουμένου) είστε πρωτοκλασάτοι παίχτες, στο τέλος θα φέρεται τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ μας εκεί που αξίζει!!!!!! 
Για άλλη μια φορά οι PATELAKERS ήταν δίπλα στην ομάδα και το γήπεδο όπως ήταν αναμενόμενο ήταν γεμάτο με sold out και πάλι.
Τέλος να ευχηθούμε καλή συνέχεια και στην Θύελλα!!!
Επόμενος σταθμός το Σάββατο στο γήπεδο της Βεύης με την ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα να αγωνίζεται για την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου ΕΠΣΦ. 

PATELAKERS GATE 69

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.