Τετραπλό "χτύπημα" ο Πυρσός Γρεβενών

Σε καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πυρσού Γρεβενών, που θέλει να παρουσιασθεί έτοιμος και να διεκδικήσει την άνοδο-επιστροφή στη Γ΄ εθνική. 


Η διοίκηση του Κώστα Ντοβατζίδη, σε συνεργασία με τον προπονητή Τηλέμαχο Δημόπουλο, συνεχίζουν τις επαφές και οι πληροφορίες αναφέρουν πως, πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν ως τώρα, αναμένονται κι άλλες εξίσου σημαντικές προσθήκες.

 Ως τώρα ανακοινώθηκαν τέσσερις παίκτες: Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός Αργύρης Βανδής (πέρσι ήταν στην Καλλιράχη, ουσιαστικά επέστρεψε στον Πυρσό, έχοντας παίξει μαζί του στη Γ΄ εθνική). Ο 22χρονος επιθετικός Οδυσσέας Στεφόπουλος (από το Καρπερό, επίσης έχει αγωνισθεί στον Πυρσό). 

Ο 26χρονος μέσος Βαλάντης Παπαϊωάννου (από το Νεοχώρι) και ο 23χρονος ακραίος αμυντικός Γιώργος Σάλλο (από τον ΠΑΟΔ). 

Όλοι τους είναι πολύ καλοί παίκτες, έτοιμοι να βοηθήσουν και προπονούνται κανονικά με την ομάδα. Στον αντίποδα, αποχώρησαν λόγω σπουδών οι Μπάμπης Λάλλος και Νίκος Πετκανάς. 

Οι εγγραφές στην ακαδημία άρχισαν, ενώ έγινε γνωστό πως από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο δημοτικό γήπεδο Μερά, όπου και θ γίνονται οι προπονήσεις.

επιμέλεια: Κώστας Μάρκου  grevenamedia.gr 

Σχόλια