ΕΠΣ Κοζάνης Βράβευσε τους καλύτερους - Κλήρωση του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων Α΄και Β΄κατηγορίας - Γιορτή ποδοσφαίρου


Πραγματοποιήθηκε στην Αιανή,  στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου  η κλήρωση πρωταθλήματος της Α΄ και Β΄ Κατηγορίας και του κυπέλλου  Ε.Π.Σ. Κοζάνης ενώ έγινε και η βράβευση των καλύτερων της περασμένης ποδοσφαιρικής περιόδου.


 Σε μια λαμπρή εκδήλωση ,παρουσία αρκετού κόσμου , πολλών παραγόντων και ποδοσφαιριστών η Ε.Π.Σ. Κοζάνης για 5η χρονιά βράβευσε τους καλύτερους. 
Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος κ.  Γιάννης Κουμπούρας.

ΕΠΣ Κοζάνης Βράβευσε τους καλύτερους - Κλήρωση του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων Α΄και Β΄κατηγορίας - Γιορτή ποδοσφαίρου | φωτο



Σχόλια

  1. Όλα καλά, αλλά έχω μια απορία... Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε καλύτερος προπονητής της Α΄ ο προπονητής της Αιανής??? Τι πέτυχε δηλαδή η ομάδα του? Πήρε κάποιο τίτλο? Πρωτάθλημα? Κύπελο? Είχε την καλύτερη άμυνα? Την καλύτερη επίθεση? Έπαιξε το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο? Είχε την καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου? Τι είχε τέλος πάντων για να καταλάβω κι εγώ ο αδαής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.