Φιλικό: Εθνικός Βατερού - Ηρακλής Κρυόβρυσης (Εορδαϊκός Β')


Στην έκτη εβδομάδα προετοιμασίας μπήκε από εχθές Κυριακή 28/8 ο Ηρακλής Κρυόβρυσης (Εορδαϊκός Β') δίνοντάς ακόμη ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι (το 5ο) αυτή τη φορά στην έδρα του Βατερού αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Εθνικό ο οποίος αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.


Στο πρώτο μέρος για τον Εορδαϊκό Β' αγωνίστηκαν οι εξής: Μανώλας Δ , Λούσιος Ν , Ιωσηφίδης Α , Αρσενίδης Α , Καραγιάννης Γ , Αιχμαλωτίδης Γ , Τσεμπερλίδης Δ , Ακριτίδης Χ , Τσενόλλι Α ,  Αποστολίδης Μ , Παπαδόπουλος Β. 

Στο δεύτερο μέρος  αγωνίστηκαν επίσης: Σαραντινέλλης Π , Δούκας Θ ,  Μπαμπίνης Θ , Ματσιγγάρης Χ , Παπαδόπουλος Δ , Μούκας Δ , Κουτούπης Α.

Τελικό σκορ 2-1 υπέρ του Εθνικού.

Το σκορ άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο για το Βατερό ο Πουλατσόγλου με κεφαλιά μετά από κόρνερ, ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος για τον Εορδαϊκός Β', ο Ματσιγγάρης ο Χρήστος με πλασέ από κοντά , και το δύο ένα προς το τέλος του αγώνα για τον Εθνικό Βατερού ο Τακίδης  με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 90+ έχασε την ευκαιρία ο Ακριτίδης Χ να ισοφαρίσει το παιχνίδι αφού αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Άλλα τρία φιλικά έχει προγραμματισμένα για αυτή την εβδομάδα ο Εορδαϊκός Β'. 
Την τετάρτη 31/8 με τον Πολυνίκη εντός έδρας στην Κρυόβρυση , την Πέμπτη 1/9 στο Βαρικό με τον τοπικό Διαγόρα  και το Σάββατο 3/9 επίσης εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.

Γραφείο Τύπου Εορδαϊκού. 

Σχόλια