Αλλάζει μορφή ο Ε.Α.Σ. Ανθότοπου

Το μέλλον του Ε.Α.Σ. ΑΝΘΟΤΟΠΟΥ και τις προοπτικές συνεργασίας με το Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ, σχεδιάζει η διοίκηση. 


Δια του προέδρου Σταύρου Μαυρίδη που πριν λίγες μέρες, μετά από ώριμη σκέψη και το βλέμμα στο μέλλον όσο αφορά τη βιωσιμότητα της ομάδας, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού, ανέλαβε ενεργό ρόλο στηρίζοντας τη διοίκηση της Κοζάνης. 

Η μορφή της συνεργασίας και ο τρόπος λειτουργίας, ούτως ώστε να μη τίθεται εν αμφιβόλω, κάθε χρόνο η επιβίωση της ομάδας, επιβάλλει τέτοιου είδους συνεργασίες. 

Όσο αφορά τα σχέδια για το άμεσο μέλλον, ο πρωταρχικός στόχος ειναι η συντήρηση και λειτουργία των άρτια οργανωμένων γηπεδικών εγκαταστάσεων, με ευθύνη του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ και η χρησιμοποίησή τους, ως δεύτερης έδρας της ομάδας και των ακαδημιών αυτής. 

Αποφασίστηκε επίσης ότι για τη σεζόν 2016-2017 μετά την αποχώρηση πολλών ποδοσφαιριστών απο τη γύρω περιοχή, η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ κρίνεται  ως ΑΝΩΦΕΛΗ για την τρέχουσα περίοδο. 

Η ριζική αναδιοργάνωση του Φ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ που στοχεύει στις επαγγελματικές κατηγορίες καθιστά στο άμεσο μέλλον την ομάδα του Ε.Α.Σ. ΑΝΘΟΤΟΠΟΥ τον συνδετικό κρίκο με τα τοπικά πρωταθλήματα για τις μικρότερες ηλικίες. 

Σχόλια