Αποκλείστηκε στην α' φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Φλώρινας ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα - Τι δήλωσε ο Στέλιος Νταμπίζας

Αποκλείστηκε στην α' φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Φλώρινας ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα από τον συνονόματο Μακεδονικό Βεύης. 

Ο προπονητής του "Άγιου", Στέλιος Νταμπίζας, φανερά ενοχλημένος από το γεγονός, ανέλαβε όλη την ευθύνη της απρόσμενης ήττας και έδωσε υπόσχεση ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις το σημερινό να γίνει μία κακή παρένθεση και στο τέλος να υλοποιηθεί ο μοναδικός και μεγάλος στόχος η αλλαγή κατηγορίας! 

Τι δήλωσε αναλυτικά
"Θέλω να εκφράσω την λύπη μου για το σημερινό αποτέλεσμα της ομάδας μας!
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους σας! Ξέρω καλά πόσο σημαντικός ήταν ο στόχος του κυπέλλου για την ιστορία του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ!
Αποκλειστικός υπεύθυνος για το σημερινό αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας είμαι εγώ και κανένας άλλος!
Ως εκ τούτου αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη!
Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το σημερινό να γίνει μία κακή παρένθεση και στο τέλος να υλοποιήσουμε τον μοναδικό και μεγάλο στόχο που μας έχει απομείνει..."

Σχόλια

  1. Φτάνει νταμπιζα..δακρυσαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τέλος εσύ θα δακρυσεις, η μάλλον θα κλαις πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Ως εκ τούτου αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη!- Δηλαδή τι θα κάνεις??? Θα αυτοκτονήσεις μήπως??? Χαρακίρι??? Παραμύθι, παραμύθι, καλά τους κάνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραμύθι παραμύθι τα 3 τελευταία χρόνια και με 3 διαφορετικές ομάδες πήρε 2 πρωταθλήματα 2 κύπελλα έφτασε 2 φορές στους 8 του κυπέλλου ελλαδας επαιξε 3 φορές στον τελικό ανέβασε τον Φιλώτα Γ εθνική. Παραμύθι παραμύθι πρέπει να τραβας μεγάλο ζόρι με τον Νταμπιζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.