Έλληνας φορ η επόμενη προσθήκη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Θέμα ημερών η επόμενη μεταγραφή στον Απόλλωνα Καλαμαριάς δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος


Δύο εβδομάδες απέμειναν μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και στον Απόλλωνα εντείνουν τις προσπάθειές τους για την ολοκλήρωση των επόμενων μεταγραφών με τις οποίες θα κλείσει και το ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα κερδίζει «πόντους» η περίπτωση ενός Έλληνα φορ με συμμετοχές στη Super League. Με τον ποδοσφαιριστή η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και το θέμα αναμένεται να προχωρήσει εντός των ημερών. Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η προετοιμασία στα γήπεδα της Σουρωτής και ένας από τους ποδοσφαιριστές που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι ο Ζντράβκο Πόποβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός αποτελεί μια από τις ποιοτικές προσθήκες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για τους «κοκκινόμαυρους» και με την παρουσία του δείχνει πως θα διεκδικήσει θέση στο βασικό σχήμα ενόψει της νέας χρονιάς. Κατά τα λοιπά μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Απόλλων. Βεβαίως, απομένουν μονάχα 15 ημέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο, θεωρείται δεδομένο πως οι «κοκκινόμαυροι» δεν θα οδηγηθούν στη σέντρα του νέου πρωταθλήματος χωρίς κάποιο φιλικό τεστ.

metrosport

Σχόλια