Ξεκίνησε τnν προετοιμασία το μπάσκετ ανδρών του Α.Π.Σ. Αρίων


Με νέο προπονητή τον Κώστα Κυρατζή και με μια νεανική ομάδα που θα προσπαθήσει και θέλει να στηριχτεί και σε αθλητές από τα  τμήματα υποδομής ξεκίνησε την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Π.Σ. Αρίων.

Ένας Αρίων που πέρσι έκανε μια τεράστια προσπάθεια να κρατηθεί στην Γ΄ Εθνική αλλά τελικά υποβιβάστηκε στις λεπτομέρειες.

Φέτος θέλει να κάνει μια καλή χρονιά να παίξει καλό μπάσκετ και να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ο Κώστας Κυρατζής μας δήλωσε για αυτή τη καινούρια προσπάθεια: «σίγουρα δεν είναι εύκολα να ξεκινά μια ομάδα μετά από υποβιβασμό. Πέρσι ξεκίνησε η χρονιά με πολλά όνειρα, δεν τα καταφέραμε στο τέλος να μείνουμε αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε. Αλλιώς υπολογίζαμε να είναι η φετινή χρονιά και αλλιώς μας βγήκε. Κάναμε πέρσι μια πολύ καλή προσπάθεια όλοι μαζί και εδώ θέλω να ευχαριστήσω το κόσμο για τη στήριξη.

Οι προπονήσεις των ηλικιακών τμημάτων ξεκίνησαν τη περασμένη εβδομάδα και σήμερα ξεκινάει και το αντρικό. Το τμήμα θα αποτελείται από άντρες και αρκετούς εφήβους.

Θα παρουσιάσουμε μια πολύ αλλαγμένη ομάδα αφού όλα τα παιδιά που ήταν εκτός Πτολεμαΐδας αποχώρησαν. Μας παρουσιάζεται έτσι μια ευκαιρία να ξαναχτίσουμε αυτή την ομάδα από την αρχή με δικά της παιδιά. Παιδιά που έχει και μπορούν να τη στελεχώνουν για τα επόμενα χρόνια.

Σίγουρα  θέλει χρόνο για να χτιστεί η ομάδα και θα ζητήσουμε υπομονή από το κόσμο. Σιγά- σιγά θα βελτιώνεται και θα μπορέσει να σταθεί επάξια στην Α΄ Κατηγορία.

Στόχους δεν βάζουμε και απλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Δεν είναι μια ομάδα που θα πεις θα πάει για άνοδο αλλά θα δουλέψουμε πολύ για να παρουσιάσουμε μια αξιοπρεπή ομάδα η οποία θα μπορεί να σταθεί επάξια στην κατηγορία. Από εκεί και μετά ότι καλύτερο έρθει θα το δούμε».

Επιμέλια: Θεόφιλος Ηλιάδης
e-ptolemeos.gr

Σχόλια