Α’ ΕΠΣΚ: Α.Ε. Άνω Κώμη - Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 0-0 | φωτο - βίντεο


 Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις  Α.Ε. Άνω Κώμη και Αναγέννηση Πτολεμαΐδας.
 Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο του Κρόκου ανάμεσα στην Α.Ε. Άνω Κώμης και στην  Αναγέννησης Πτολεμαΐδας που έληξε με 0-0.


Ήταν ένα παιχνίδι με την κάθε ομάδα να έχει την υπέροχη σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο η Άνω Κώμη είχε την κατοχή της μπάλας, έχασε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση ήταν αυτή που πήρε τα ινία του αγώνα και με την σειρά της  έχασε κλασικές ευκαιρίες . Και  οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. 



Η Αναγέννηση διαμαρτύρεται για ένα γκολ που ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη του διαιτητή για επιθετικό φάουλ.

Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση είχαμε στο 3΄ σε σουτ του Ρίζου απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
20΄  Έχουμε το δοκάρι για την Άνω Κώμη σε κεφαλιά του Βαλάντη.

30΄ Η Άνω Κώμη χάνει  την ευκαιρία του αγώνα όταν σε σέντρα του Γιαλαμά η μπάλα πήγε στην περιοχή και  στον Βοριαζίδη, που μόνος του δεν μπόρεσε να πλασάρει τον τερματοφύλακα.
35΄ Νέα ευκαιρία για την Άνω Κώμη , σε σέντρα του Γκόγκου η μπάλα πέρασε από όλους, εκεί βρέθηκε ο Ράπτης που μόνος του έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
39΄Ωραιο σουτ του Ίτσκου της Αναγέννησης  έπεσε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
57΄ Ωραίο σουτ του Κωνσταντινίδη πέρασε μόλις άουτ.

64΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν σε κεφαλιά πασα  του Γκέκα στον Κωνσταντινίδη μέσα στην περιοχή , αυτός  μόνος του έπιασε το δυνατό σουτ άλλα κατέληξε άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα είχαμε το οριζόντιο δοκάρι για την Αναγέννηση σε σουτ από πλάγια του Αποστολίδη.

68΄ Η ομάδα της Άνω Κώμης βγαίνει στην αντεπίθεση με τον Βοριαζίδη , μπαίνει στην περιοχή και ενώ τον καταδιώκει ο Παναγιώτου  κάνει το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Και φτάνουμε στο 72΄ όταν σε σέντρα του Δαλκερανίδη η μπάλα πάει στην περιοχή εκεί είναι δυο παίκτες της Αναγέννησης και ένας της Άνω Κώμης, και ενώ περνάει από τους δυο πρώτους η μπάλα φτάνει στον Αποστολίδη που με ψαλίδι σημειώνει το γκολ. Ο διαιτητής όμως το ακύρωσε για επιθετικό φάουλ για  σπρώξιμο με το χέρι  του Ρίζου στον Κανάβα, με τους παίκτες της Αναγέννησης να διαμαρτύρονται.

78΄ Σουτ του Πήτα η μπάλα πέρασε άουτ.
80΄ Ευκαιρία για την Αναγέννηση σε σουτ του Δαλκερανίδη η μπάλα έσκασε κάτω άλλα δεν ξεγέλασε τον τερματοφύλακα που μπλόκαρε.

Δυο λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία και πάλι με τον Δαλκερανίδη που έκανε το δυνατό σουτ από πλάγια άλλα εξίσου ήταν και η εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα.
87΄ Ωραίο χαμηλό σουτ του Βασσάκη της Αναγέννησης απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
94΄ Διπλή ευκαιρία για την Αναγέννηση πρώτα σε σουτ του Δαλκερανίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας, η μπάλα πήγε στον Βασσάκη νέο σουτ ξανά αποκρούει  ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Πελετίδης με επόπτες τους κ.κ Παπαδόπουλο Θ, Ντούλε.


Α.Ε. Άνω Κώμης ( Μούσιος): Μούσιος, Καρακούλας, Τζαλαζίδης, Κατίδης, Πανάκης( 46΄Κανάβας), Γκόγκος, Ράπτης, Πήτας, Βαλάντης, Γιαλαμάς( 57΄Μαυρομάτης), Βοριαζίδης( 84΄Νικοκάβουρας).



Αναγέννηση Πτολεμαΐδας ( Παππάς) : Βαρβαρούσης, Παναγιώτου, Χαραλαμπίδης Δ, Ίτσκος, Πακάλτσης, Νταλάκας( 55΄Κωνσταντινίδης), Χαραλαμπίδης Α( 46΄Βασσάκης), Αποστολίδης, Δαλκερανίδης, Γκέκας, Ρίζος( 79΄Φυλάκης).

επιμέλεια: Βασίλης Πουλασικίδης 










































Σχόλια