Α' ΕΠΣΚ: Αλιάκμων Αιανής - ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-1| φωτο

Μεγάλη, δύσκολη, αλλά δίκαια νίκη για την ΑΕΠ στο γήπεδο της Αιανής σύμφωνα με τις ευκαιρίες του παιχνιδιού.
Σε ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό από το ματς του κυπέλλου όπου οι γηπεδούχοι ήθελαν να αποδείξουν ότι δεν τους άξιζε τόσο βαριά ήττα οι πόντιοι παρά τις ευκαιρίες που είχαν δυσκολεύτηκαν να περάσουν με το τρίποντο και παρά λίγο να το πληρώσουν. 

Τα φιλμ του αγώνα.


30΄΄  δευτερόλεπτο ο Παπαγαθονίκου θα σουτάρει με δύναμη έξω απ’ την περιοχή αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Λαζαρίδη.

15΄ φάουλ με εκτελεστή τον Κείσογλου ο Λαζαρίδης με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει.

27΄ παράλληλη σέντρα από τα δεξιά του Κουτσομήτρου στην πορεία της μπάλας ο Σαββούδης με το κεφάλι θα προσπαθήσει να σκοράρει αλλά δεν θα βρει την μπάλα.

39΄ ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά των φιλοξενούμενων ο Σαββούδης θα στρώσε στον Παπαδόπουλο έξω απ’ την περιοχή δυνατό συρτό σουτ και 0-1.

51΄ ο Παπαγαθονίκου θα περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο θα σουτάρει από πλάγια η μπάλα δίπλα από το απέναντι κάθετο δοκάρι.

70΄ ο Κουλουκίδης από το σημείο του κόρνερ θα εκτελέσει φάουλ η μπάλα θα απομακρυνθεί προσωρινά από τους αμυντικούς θα φτάσει στον προωθημένο Πασχαλίδη δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι θα σκάσει μπροστά στο τέρμα και θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.

76΄ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Ντούκα θα χάσει την μπάλα στο χώρο του κέντρου ο Κουσίδης θα δώσει κάθετα στον Νάνο ο οποίος θα βρεθεί μέσα στην περιοχή και απέναντι από τον Κυριακίδη ο οποίος θα του κλείσει το οπτικό πεδίο και πέφτοντας στα πόδια του θα του αποσπάσει την μπάλα.

83΄ νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Νάνο οποίος θα γίνει αποδέκτης της μπάλας από δεξιά και πλάγια θα σουτάρει αλλά ο Κυριακίδης με τις γροθιές θα πει και πάλι όχι.

86΄ ο Παπαγαθονίκου θα πιέσει τον Κυριακίδη θα του κλέψει την μπάλα από πλάγια πασάρει στον επερχόμενο Ακριτίδη σουτ προβολή αμυντικού κόρνερ.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Τσιγγέννης με βοηθούς τους κ. Εμμανουήλ και κα. Μπέλτσου.


ΑΙΑΝΗ: Λαζαρίδης  Γοδενόπουλος  Μαρούδης  (71΄ Βάσσος Β.) Σκουτέλας  Κυριακίδης  Κουσίδης  Αναστασίου  Βαβλιάρας Χ.  (51΄ Νάνος) Γκόντουρας (55΄ Μαυροδήμος)  Κοκκώνας  

ΑΕΠ: Κυριακίδης  Ντούκα Τσίλης  ( 59΄ Λιάμης) Πασχαλίδης Ακριτίδης Ζερβανταρίδης (59΄ Κουλουκίδης) Κείσογλου Παπαδόπουλος Παπαγαθονίκου Σαββούδης (81΄ Ίττης) Κουτσομήτρος




Σχόλια