Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης - Β΄φάση: Κεραυνός Πετρανών - ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-2 | φωτο


Νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά για την ΑΕΠ επί της γηπεδούχου ομάδα.

Σε έναν ανούσιο επιθετικό μονόλογο οι πόντιοι πέρασαν από τα Πετρανά παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν από το πλαστικό τερέν και την καλά στημένη αμυντικά γηπεδούχο ομάδα.


Το φιλμ του αγώνα

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού έληξε με το στείρο 0-0 παρά τις τέσσερις καλές στιγμές των ποντίων με τους Κουτσομήτρο Παπαδόπουλο Κεισίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασιστικά στο γήπεδο έκαναν δυο ευκαιρίες για γκολ και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 56΄ όταν ο Κείσογλου θα εκτελέσει κόρνερ από αριστερά ο Πασχαλίδης θα βρεθεί στο πίσω δοκάρι και με κεφαλιά θα λύσει τον γόρδιο δεσμό.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα θα βρεθούν σε τρεις περιπτώσεις στην περιοχή των ποντίων αλλά οι ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν θα περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Το τελικό αποτέλεσμα θα διαμορφωθεί στο 89΄ όταν από αριστερά ο Τσίλης θα εκτελέσει πλάγιο άουτ η μπάλα θα φτάσει μέσα στην μεγάλη περιοχή όπου ο Κουλουκίδης με σουτ θα κάνει το τελικό 0-2.


Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Σουλίδης Ε. με βοηθούς τους κ. κ. Κουτζιακουτζίδη και Χατζή.
Κεραυνός Πετρανών 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ: Παπακώστας  Μητράγκας Π.  Ελευθεριάδης (64΄ Σταφυλίδης)  Σιδέρης Σαρβανίδης Α. Σαρβανίδης Ι. Μητράγκας Ι.  Τσέκα Ψαλλίδας Ευθ. Ψαλλίδας Βαι. (88΄ Καντιρλιώτης)  Ιωαννίδης  

ΑΕΠ Καραγιαννίων 
ΑΕΠ: Κυριακίδης Ντούκα  Πασχαλίδης  Ζερβανταρίδης  Κουλουκίδης  Ίττης  Κείσογλου Παπαδόπουλος Κουτσομήτρος Τσίλης  Κεισίδης.






































ΑΕΠ Καραγιαννίων 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.