Β’ ΕΠΣΚ: Ατρόμητος Πτολεμαΐδας – Ελπίδες Ελλησπόντου 1-0 | φωτο

Πρεμιέρα με ήττα για τον Ελλήσποντο μέσα στην έδρα του Ατρόμητου   
 Όσοι μετέχουν σε ένα παιχνίδι από παίκτες μέχρι προπονητές και διαιτητές ενδέχεται να κάνουν λάθη κανένας δεν είναι αλάνθαστος.

Μια ομάδα που πρέπει να έχει παράπονα από το σημερινό παιχνίδι είναι η ομάδα του Ελλησπόντου χωρίς να μειώσει την νίκη που άξια πήρε η ομάδα του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας ο κ. Τσιγγένης ένας τόσο έμπειρος διαιτητής δεν επιτρέπεται να κάνει τόσα λάθη σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.. ίσως να μην ήταν σε καλή μέρα... Σε πολλές περιπτώσεις τα λάθη επηρέασαν την ομάδα του Ελλησπόντου και εκνεύρισε, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλους της ομάδος του Ελλησπόντου.


Στα πρώτα 15 λεπτά ήταν ένα αναγνωριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες παιχνίδι κέντρου χωρίς καμία ευκαιρία.
Στο 16 λεπτό από μια πάσα του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου από το κέντρο του γηπέδου θα βγάλει τε-τα-τετ τον Αλιατίδη και με ψύχραιμο πλασέ ανοίγει το σκορ για την γηπεδούχο  ομάδα γράφοντας το 1-0.

Στο 28 λεπτό ο Ελλήσποντος, με τον Περισανίδη θα πιάσει ένα δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα ή μπάλα θα περάσει πάνω από την εστία του Τσιτσιπάνη.
Στο 30 λεπτό ο Πάτσης θα πασάρει στον Γεωργιάδη από πλάγια θέση θα σουτάρει αποκρούει με τα πόδια ο γκολκίπερ του Ατρόμητου.

Στο 35 λεπτό δυνατό σουτ του Τζιούτζιου μόλις άουτ
Στο 37 λεπτό ο Βλαδίκας σε πλεονεκτική θέση για να κάνει το 2-0 σουτάρει και πέφτει και μπλοκάρει ο πολύ καλός στο σημερινό αγώνα Τεντσογλίδης Κώστας που σε όλοι την διάρκεια του παιχνιδιού κρατούσε όρθια την ομάδα του Ελλησπόντου με της σωτήριες επεμβάσεις του που στο 39 λεπτό κάνει διπλή απόκρουση σε σουτ του Τζιούτζιου αποκρούει σωτήρια για την ομάδα του και στη επαναφορά ο Κρασκουνας θα σουτάρει και αποκρούει και πάλι ο γκολκίπερ του Ελλησπόντου.

Στο 41λεπτό ο διαιτητής του αγώνα θα αποβάλει τον σκόρερ της ομάδας Αλιατίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον Ποσινακίδη Δ με δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη, όπο0ις ήταν στο γήπεδο και είδε την φάση μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του και η παράγοντες του Ελλησπόντου δίκαια διαμαρτύρονταν στο διαιτητή του αγώνα για την κόκκινη που βγάζει στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ελλησπόντου ενώ τρώει εσκεμμένη κλοτσιά στην πλάτη από τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου χωρίς καν να αντιδράσει αποβάλλεται, αυτό είναι άδικο και για τον ποδοσφαιριστή και για όλοι την ομάδα του Ελλησπόντου.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα η ομάδα του Ελλησπόντου και με ωραίες ενέργειες έφτασε κοντά στο γκολ στο 50 λεπτό μετά απο σέντρα του Γιώργου Κουσαλίδη θα βγάλει σε πλεονεκτική θέση τον Δ.Γεωργιάδη θα πιάσει το σουτ όχι όμως οπός θα το ήθελε και θα μπλοκάρει ο γκολκίπερ του Ατρόμητου.

Στο 60' λεπτό ο διαιτητής του αγώνα δεν θα δώσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου σε μαρκάρισμα από πίσω πάνω στον Κουσαλίδη ενώ έως εκείνη την στιγμή ο Ελλήσποντος είχε δεχτεί επτά κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα.
Στο 65 λεπτό Ο Αραπίδης πανό στην γραμμή της μεγάλης περιοχής έτοιμος να σουτάρει τον ανατρέπουν δύο ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου κλείνει και πάλι τα μάτια ο διαιτητής και συνεχίζει το παιχνίδι.


Στο 68 λεπτό σουτ του Καρασούνα αποκρούει ο γκολκίπερ Τεντσογλίδης.
Στο 71' ευκαιρία για τον Ελλήσποντο να φέρει το ματς στα ίσα μετά από πάσα του Τσαυταρίδη στον επερχόμενο Αραπίδη θα πιάσει ένα συρτό και δυνατό σουτ η μπάλα θα φύγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ατρόμητου.
Στο 74' μεγάλη απόκρουση του Τεντσογλίδη σε σουτ του Κωστάκογλου.
Στο 80 λεπτό ο Επιθετικός του Ατρόμητου θα πάρει την μπάλα με τα χέρια θα βγει μπροστά από την εστία του Τεντσογλίδη αλλά σε μεγάλη φόρμα ο γκολκίπερ του Ελλησπόντου πέφτει και αποκρούει.


Στο 83' φάση καρμπόν αυτή την φορά με τον Περισανίδη να τον κάνει φάουλ ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Μπακίδης από πίσω στην μέσα γραμμή ενο δίνει το φάουλ δεν τιμωρεί  με κάρτα τον ποδοσφαιριστή, ο Ελλήσποντος ήδη μετρούσε 9 κάρτες μέχρι σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού.


Στο 90+ 3 τελευταίο σφύριγμα του αγώνα από τον διαιτητή του αγώνα Κ. Τσιγγένη.
Η διοίκηση της ομάδας εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα της Πτολεμαΐδας και τους ευχαριστεί για την φιλοξενία τους.


Ρεπορτάζ: Κοτσαλίδης Γιάννης.

Σχόλια

  1. Αν νομίζει ότι αυτός που το έγραψε αυτό το άρθρο κάνει δημοσιογραφία και σωστό και αντικειμενικό ρεπορτάζ, τότε εγώ είμαι διαχειριστής διαστημόπλοιου...
    Στέκεσαι στις κάρτες που έφαγε ο Ελλήσποντος και όχι στις 13 φάσεις που έκανε ο Ατρόμητος.. 1-0 αντί 4-0 τουλάχιστον λέω εγώ κύριε.. Πες μας αν είσαι από το γραφείο τύπου του Ελλησποντου να το κατανοήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ελλήσποντος καλό είναι να μην μιλάει γιατί λαός παίχτες και διοίκηση είναι σε ημιαγρια κατάσταση...Ειναι γνωστό....και διαφημίζεται η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας των χωριών του Ελλησπόντου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε κλειστε το ρημαδομπλοκ σας ρε! Εγω δεν εχω σχεση με καμια απο τις δυο ομαδες αλλα αυτο που γινεται ειναι ανεπιτρεπτο! Πολλες φορες εχω δει να μην γραφετε αρθρα για ομαδες μονο και μονο επειδη ΕΣΕΙΣ δεν θελετε, επειδη δεν σας αρεσει να γραφετε για καποιες ομαδες! ΠΑΛΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! Αντε παντε γραψτε για την ομαδουλα που εχει φετος η Κοζανη. Δεν ντρεπεστε

    Οσο για το συγκεκριμενο αρθρο, μια απ' τα ιδια, σβηστε το! Απλα! Μιλατε μονο για τον Ελλησποντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο δεύτερο γύρο στην Ακρινη θα φας 5 και κρατα το σχολιο μου να το θυμάσαι...Με μισή ομάδα ήρθα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ έγραψα το ρεπορτάζ του Ελλησπόντου και έχω και ονοματεπώνυμο Γιάννης Κοτσαλίδης.
    Εσύ στην ζωή σου θα είσαι Ανώνυμος και δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου με αυτά που γράφεις...Να σου γράψω και εγώ γιατί δεν γίνεται να μην σου απαντήσο σε αυτά που γράφεις, και από την δική μου την πλευρά σταματο και δεν δίνω αλλο συνέχεια.κύριε Ανώνυμε το ρεπορτάζ γράφει Άξια η νίκη του Ατρομητου και ευχαριστούμε για την φιλοξενία των παραγόντων Πρόεδρο Γενικό Αρχηγό της ομάδος Σάββα Παντελιδη και προπονητή Δημήτρη Αλιατίδη που προσωπικά τους συνεχάρη για την νίκη της ομάδας και για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στης Ακαδημίες και για της άριστες εγκατάστασης που έχουνε.Το δικό σου το πρόβλημα ποίο είναι, που γράφει το ρεπορτάζ για τον διαιτητή του αγώνα ? Εάν είναι αυτό το πρόβλημα σου κύριε ΑΝΩΝΥΜΕ, Να γνωρίζεις κάποια βασικά δεν μπορεί όταν κάποιοι άνθρωποι αγωνίζεται όλο τον χρόνο να χτίσουν κάτι καλό με πάρα πολύ κόστος και κόπο να το χαλάει καπιος γιατί έτσι το είδε και εδώ δεν μιλάμε ούτε για μια φάση ούτε για δύο μιλάμε για σωρεία λαθον σε ενενήντα λεπτά αγώνα, και εξάλλου γράφει στο ρεπορτάζ Ίσως να μην ήταν σε καλή μερα ο έμπειρος διαιτητής.και όσο για της ευκαιρίες που γράφεις ότι το σκορ έπρεπε να ήταν 4-0 σε αυτό δεν ευθύνεται η ομάδα του Ελλησπόντου ευθύνεται η αστοχία των ποδοσφαιριστον του Ατρομητου μήπως βάλανε 3 γκολ Και ακυρωθηκαν από τον διαιτητή του αγώνα και δεν το γνωρίζω!κύριε ΑΝΩΝΥΜΕ να είσαι προσεκτικός και στην ζωή σου να έχεις ονοματεπώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.