Β’ ΕΠΣΚ: Δόξα Βερμίου Πύργων – Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 1-1 | φωτο - βίντεο (τα γκολ)

Ένας ωραίος αγώνας έγινε στο γήπεδο των Πύργων με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Η ομάδα του Ατρόμητου παρουσιάστηκε πολύ δυνατή μέσα στο γήπεδο και καλογυμνασμένη.  

Από την άλλη πλευρά η Δόξα έδειξε να αιφνιδιάζεται στο 0-1 και άργησε να πάρει "στροφές" καταφέρνοντας πάντως να ισοφαρίσει και γιατί όχι στο τέλος να πάρει και το παιχνίδι

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 5 λεπτό ο Ρισβάνης μετά από μπαλιά του Κοσμίδη θα μπει από πλάγια δεξιά απέναντι από τον Τσιτισιπάνο αλλά θα στείλει την μπάλα άουτ.

Στην συνέχεια η ομάδα του Ατρόμητου θα πιέσει και στο 25 λεπτό ο Τριανταφυλλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα αφήσει άγαλμα τον Μακρή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των Πύργων κάνοντας το 0-1 (βίντεο) το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πάλι ο Τριανταφυλλίδης για τον Ατρόμητο θα βρεθεί τετ-α-τετ χάνοντας την μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0-2 (βίντεο)  στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 59 λεπτό η Δόξα Βερμίου Πύργων θα κερδίσει φάουλ με τον πολύ καλό Ανδρονικίδη να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιτσιπάνου και στην συνέχεια στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγύρισμους από τους 150 και πλέον φιλάθλους των Πύργων.
Στο 70 λεπτό η ομάδα του Αλιατίδη με τον Αβραμίδη θα ζητήσει το πέναλντι σε ανατροπή του από τον Τσαραμανίδη που τον κράτησε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή του αγώνα να δείχνει παίζεται παιρνοντας πάνω του την φάση ξεσηκώνοντας σύσσωμο τον πάγκο του Ατρομήτου-με τον Τσαραμανίδη να εξηγεί πως απλά τον ακούμπησε.....-.

Μετά τον 70 λεπτό και οι δύο ομάδες έδειχναν να μην είναι ικανοποιημένες από την ισοπαλία με την μπάλα να πηγαίνει πάνω - κατω στις δύο εστίες.

Στο 75 λεπτό ο Γκιούρος θα πιάσει ένα κεραυνό μέσα από την μεγάλη περιοχή με τον διακριθέντα Τσιτσιπάνο να αποκρούει ενστικτωδώς.Στο 82 λεπτό και πάλι ο Τσιτσιπάνος θα κρατήσει το 1-1 σε σουτ των Κοσμίδη  και Πουρλουκάκη -στην επαναφορά-.

Ο Ατρόμητος πίεσε και αυτός για το γκολ μέχρι το 95 λεπτό -5 λεπτά καθυστερήσεις- ένα γκολ που δεν ήρθε με το σφύριγμα του διαιτητή Σωτηριάδη να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες στο σκορ.

Δόξα Βερμίου Πύργων  Μακρής,Πουλτίδης,ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ,Κοσμίδης Ι,Κοσμίδης Α,Τσαραμανίδης,ΓΚΙΟΥΡΟΣ,Βαγγόπουλος( Παπαχρήστου 86),Κοσμίδης,Ρισβάνης( Πουρλουκάκης70),Παριγορίδης(Λυκόπουλος 85)

Προπονητής :Αραμαδανίδης Τάσος

Ατρόμητος Πτολεμαίδας: ΤΣΙΤΣΙΠΑΝΟΣ,Τζιουτζιος,ΚΩΣΤΑΚΟΓΛΟΥ Γ,Χαριτίδης,ΚΩΣΤΑΚΟΓΛΟΥ Μ,ΜΠΑΛΤΖΗΣ,Καρασούνας,Λιούρης,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ,Αβραμίδης,Κωστάκογλου Α

Προπονητής : Αλιατίδης Δ.


Διαιτητής: Σωτηριάδης
Βοηθοί: Τσιότσιας ,Σιδηρόπουλος

Παρατηρητής : Αρσενίδης
Ιατρός: Πετρίδης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ -ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ
 ΚΟΡΥΦΙΔΗΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ



















Σχόλια