Β’ ΕΠΣΚ: Ελπίδες Ελλησπόντου - Πρόοδος Κομνηνών 2-0

«Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, ήταν όμως και δυνατό ανάμεσα σε δύο καλές και δουλεμένες ομάδες, όπως η Πρόοδος Κομνηνών που Θα μπορούσε να σκοράρουν με βάση της ευκαιρίες που δημιούργησαν στο δεύτερο ημίχρονο στο διάστημα 70-85, αλλά βρέθηκαν για ακόμη μια φορά μπροστά στον γκολκιπερ του Ελλησπόντου, Τεντσογλίδη, που έπιανε τα άπιαστα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και να είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Ελλησπόντου».


Στο παιχνίδι μπήκαν δυνατά και δύο ομάδες και στο 18' ο νεαρός Γιώργος Κουσαλίδης άνοιξε το σκορ μετά από ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ των Κομνηνών πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του 1-0.

Στο 25 λεπτό ο Βασιλειάδης θα πιάσει ένα δυνατό σουτ η μπάλα θα περάσει άουτ.
Δύο καλές ευκαιρίες για την ομάδα των Κομνηνών στο 30 και 43 λεπτό σε δυνατό σουτ θα απόκρουση σωτήρια ο Τεντσογλιδης και στο 43 λεπτό κεφάλια του επιθετικού μόλις άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελλήσποντος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο διάστημα 50-70 θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Βασιλειάδη τον Γεωργιάδη Δ και τον Γιώργο Κουσαλίδη να μην μπορούν να βρουν δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Στο διάστημα 70-85 η ομάδα των Κομνηνών ανέβασε στροφές αλλά έπεσε στον πολύ καλό τερματοφύλακα Τεντσογλίδη που κατέβασε κυριολεκτικά στην ποδοσφαιρική διάλεκτο "τα ρολά" κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 90λεπτοο Αραπίδης που διανύει περίοδο φόρμας από αριστερά θα περάσει δύο αντίπαλους θα στρώσει την μπάλα στον Τσαυταρίδη και από πλεονεκτική θέση θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του γράφοντας και το τελικό σκορ του αγώνα 2-0, και την πρώτη νίκη της ομάδος στην Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης, να σημειωθεί ότι ο Ελλήσποντος στην έδρα του στο γήπεδο της Ακρινής μετράει σε 15 αγώνες στο πρωτάθλημα, το απόλυτο 15 νίκες.

Διαιτητής του αγώνα ο κύριος Σουλίδης Ε, με βοηθούς Μπακατάρη Β, Κατσούμπας.

Ελπίδες Ελλησπόντου (Καλλιανίδης):  Τεντσογλίδης, Ποσινακίδης Ηλίας, Κουσαλίδης Γεώργιος, Μουρατίδης, Περισανίδης, Αραπίδης, Πάτσης, Τσαυταρίδης, Τεντζίδης, Παταρίδης, Γεωργιάδης Δημήτρης, Βασιλειάδης,

Αλλαγή στον αγώνα πέρασαν ο Γεωργιάδης Κώστας , Μωυσίδης Θεόδωρος.

Elpides Ellispontou

Σχόλια