Γ' Εθνική: Νάουσα - Εορδαϊκός 2-2 | φωτο - βίντεο

Θεαματική ισοπαλία

Θεαματική αν μη τι άλλο η πρεμιέρα του ΦΑΣ Νάουσα και του Εορδαϊκού στη φετινή Γ Εθνική για τους 250 περίπου θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Νάουσας! Οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικές στο επιθετικό παιχνίδι αλλά με ιδιαίτερα ζητήματα όσον αφορά την άμυνα, καθώς αρκετά ήταν τα λάθη που καταγράφηκαν μπροστά από τα καρέ των Κοντογουλίδη και Περπερίδη.


 Σαν συμπέρασμα όμως, θα λέγαμε πως για αμφότερες τις ομάδες προκύπτει θετικό πρόσημο σήμερα και παρά το γεγονός πως ήταν η πρεμιέρα που πάντα κρύβει «παγίδες», έδειξαν χαρακτήρα και φανέρωσαν αρκετά θετικά στοιχεία.



Για τον ιστορικό ΦΑΣ Νάουσα, που επέστρεψε στη Γ Εθνική μετά από δύο χρόνια, η πρεμιέρα κρίνεται ικανοποιητική, δεδομένου του γεγονότος πως η ομάδα είναι ουσιαστικά 40 ημερών και οι παίκτες για πρώτη φορά αγωνίστηκαν μαζί σε επίσημο παιχνίδι. Στα θετικά, η εξαιρετική πραγματικά παρουσία των Κωτσόπουλου και Καπετάνου, που έδωσαν μεγάλες μάχες μπροστά, ενώ ιδιαίτερα ο πρώην επιθετικός του Μακροχωρίου ήταν πολύ μαχητικός ανάμεσα στις…συμπληγάδες Λιάμη και Κανταρτζή.

Από την άλλη πλευρά, σε μεγάλη μέρα ήταν ο Χάρης Χαραλαμπίδης, που σημείωσε αρχικά το πρώτο γκολ του Εορδαϊκού φέτος και στη συνέχεια ήταν αυτός που κινούσε τα νήματα από το χώρο του κέντρου και μπροστά.

 Σε γενικές γραμμές πάντως, οι «λιγνιτωρύχοι» έδειξαν πως μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και φέτος στην κατηγορία και με την επιστροφή των 6 παικτών που έμειναν εκτός (συν των δύο Γάλλων των οποίων αναμένονται τα δελτία), θα παρουσιαστούν ακόμη πιο ισχυροί στη συνέχεια.

Η αναμέτρηση είχε την ίδιο ρυθμό και στα 90 λεπτά, τον οποίο και μπορούμε να χαρακτηρίσουμε καταιγιστικό στη μεγαλύτερη διάρκεια, καθώς η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φίλαθλοι πετάχτηκαν από τις θέσεις τους.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών, όμως η εξέλιξη αυτή να πτοήσει τους γηπεδούχους, τους πείσμωσε και με αντεπίθεση διαρκείας, επήλθε η ανατροπή στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν στην αρχή του δευτέρου μέρους και έφεραν το ματς στα ίσια, με ένα τέρμα που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους για επιθετικό φάουλ στον Περηφανόπουλο.

Να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες έχασαν από ένα βασικό τους στέλεχος με τραυματισμό (Μουσικάκης και Λιάμης) και μάλιστα στο ίδιο σημείο (ωμοπλάτη), με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι για το πότε θα επιστρέψουν. Το φιλμ της αναμέτρησης

12′ ΓΚΟΛ! Λάθος μεταβίβαση στην άμυνα του ΦΑΣ Νάουσα, ο Χαραλαμπίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοντογουλίδη
(0-1)

17′ ΓΚΟΛ! Αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου με το αριστερό, η μπάλα στη γωνία του Περπερίδη (1-1) 28′ Ωραία κίνηση του Κωτσόπουλου στον άξονα ανάμεσα σε πολλούς αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή από αριστερά, το σουτ όμως που επιχείρησε βρήκε σε κόντρα και κατέληξε κόρνερ.

34′ ΓΚΟΛ! Εντυπωσιακή κάθετη πάσα του Καπετάνου από τα δεξιά με στόχο τον Κωτσόπουλο μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ πρόλαβε την έξοδο του Περπερίδη (2-1)

42′ Πάσα του Χαραλαμπίδη στον Μπίκα, με τη μία αυτός το σουτ με το αριστερό, πάνω από τα δοκάρια του Κοντογουλίδη. 43′ Λάθος εκτίμηση από την άμυνα σε κάθετη πάσα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, τετ-α-τετ ο Μίλος αλλά μπλόκαρε το σουτ ο πορτιέρο του ΦΑΣ

53′ ΓΚΟΛ! Ο Περηφανόπουλος έχασε τη μπάλα στο δεξί άκρο της άμυνας (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ), ο Σαββίδης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο επερχόμενος Χαραλαμπίδης με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας αλλά και τα προσωπικά του.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ο Μουρίκι έβγαλε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, ο Περπερίδης ήταν εκτός θέσης, ο Κωτσόπουλος όμως προ της γραμμής έδωσε ύψος στη μπάλα, προδομένος από το γκελ που έκανε στο έδαφος.

 63′ Κίτρινη κάρτα Μαυροματίδης

64′ Εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου από αριστερά, σύγχυση στην άμυνα του Εορδαϊκού και την προβολή που έκανε ο Καπετάνος, αποσόβησε ο Περπερίδης με διπλή προσπάθεια 65′ Εκτέλεση κόρνερ του Καπετάνου από τα δεξιά, ανενόχλητος ο Νύρλας στο δεύτερο δοκάρι, η κεφαλιά όμως που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

74′ Εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου από δεξιά, ο Νύρλας δεν κατάφερε προ της εστίας να φτάσει τη μπάλα με το κεφάλι.

79′ Δυνατό σουτ του Χαραλαμπίδη, εντυπωσιακή απόκρουση του Κοντογουλίδη 82′ Κίτρινη κάρτα Ίβιτς 88′ Κίτρινη κάρτα Δινοβίτσης

Επόμενο παιχνίδι για τον ΦΑΣ Νάουσα την επόμενη Κυριακή (19/9) στην Καλαμαριά με αντίπαλο τον Απόλλων του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ενώ ο Εορδαϊκός υποδέχεται στην Πτολεμαΐδα τον Νέστο Χρυσούπολης

ΦΑΣ Νάουσα : Κοντογουλίδης, Χατζόπουλος, Μπρέγκου, Κασμερίδης, Νήρλας, Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Μουσικάκης (76′ Παντζαρτζίδης), Κωτσόπουλος, Μουρίκι, Τούφας.


Εορδαϊκός : Περπερίδης, Δινοβίτσης, Σαββίδης, Λιάμης (62′ λ.τ. Ιωαννίδης), Κανταρτζής, Μπαλίτσας (46′ Νικολαΐδης), Θεοδουλίδης, Μπίκος, Ίβιτς (90+1′ Καλογιαννίδης), Μαυροματίδης, Χαραλαμπίδης.

Διαιτητής: Μπεκιάρης
Βοηθοί: Τίκας, Βογιατζής (Καρδίτσας) 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.