Φιλικό: ΑΕ Καισαρειάς Κήπου Σπάρτο – Δαναοί Κοζάνης 2-3

Δαναοί Κοζάνης 
Στα πλαίσια της συνέχισης της προετοιμασίας των δύο ομάδων Καισαρειάς και Δαναών, χθες ημέρα Τετάρτη (14/09) και ώρα 6.00μ.μ. δώσανε μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Αιανής.
 Ήταν ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις αλλά και γκολ!

Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού και για σχεδόν όλο το 1ο  ημίχρονο η ομάδα των Δαναών στάθηκε καλύτερα σο γήπεδο και μόλις στο 7ο λεπτό προηγήθηκε στο σκορ μετά από οργανωμένη προσπάθεια και εκτέλεση από το Γκούμα  ( 0-1).
Στο 13’ η ομάδα των Δαναών διπλασίασε τα τέρματα της (0-2) με τον Αμαραντίδη.
Άμεσα όμως αντέδρασε η ομάδα της Καισαρειάς και με ωραία ενέργεια μείωσε 1-2 με τον Βαβλιάρα στο 15’.  
Στο 18ξανά χτύπησε η ομάδα των Δαναών κάνοντας το 1-3, με το Στεργίου όπου ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα των Δαναών να κάνει 8 αλλαγές με αποτέλεσμα η ομάδα της Καισαρειάς να σταθεί καλύτερα στο γήπεδο και να μειώσει σε 2-3 με το Βαβλιάρα στο 68’ όπου ήταν και το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης.


ΑΕ Καισαρειάς Κήπου Σπάρτου (Ρουσόπουλος): Κουμπούρας, Καλύβας, Τσιάμης, Τρουμπούκης  Λ, Κούτσιανος, Γαύρος, Ταϊγανίδης, Καραγιάννης, Βαβλιάρας, Μπούκος, Τσαγκαδούρας, Γκλούμπος,  Σαΐτης, Καραμήτσος ,Φραγκιάδης.


Δαναοί Κοζάνης (Πολύμερος): Μακεντούδης,  Αβραμίδης, Αμαραντίδης, Γκούμας, Γυφτόπουλος, Δαζάνης, Κανελλιάς, Μανολόπουλος, Μήτσιος, Μαρκόπουλος, Μπαγκατζούνης, Μαλιάρας, Νιάφας ,Πελέκας, Στεργίου, Σοφόγλου, Ιουλιανού, Αναστασίου, Σιδέρης.




Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Δαναών:

Στεργίου, Μανολόπουλος, Γκούμας και έξι νέες προσθήκες από την Ακαδημία των Δαναών. 




Δαναοί Κοζάνης 

Σχόλια