Β' ΕΠΣΚ: Πρόοδος Μεταξά - ΑΣ Καρυδίτσας 2-3

Πρεμιέρα με ήττα για την ομάδα του Μεταξά. Πολύ δυνατό παιχνίδι και μοιρασμένο σε φάσεις. Αν και προηγήθηκε δύο φορές και το ημίχρονο έκλεισε με 2-1 υπέρ μας οι αντίπαλοι κατάφεραν να γυρίσουν τον αγώνα και να πάρουν τη νίκη με την καταληκτική βοήθεια του Διαιτητή. 


Τα λάθη του ήταν φανερά. Επέτρεψε το σκληρό έως και αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων χωρίς καμία κάρτα. Η ομάδα μας έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές από τραυματισμούς ( ο ένας σοβαρός) και άλλοι δύο παίκτες ίσα που τελείωσαν το ματς για τον ίδιο λόγο. Δικαιολογημένα δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα στις αρχές του Β΄ ημιχρόνου. 

Παίκτης των αντιπάλων έπρεπε να δεχθεί λίαν επιεικώς κόκκινη από την πρώτη φάση του αγώνα, μία κόκκινη και μία κίτρινη στο δεύτερο ημίχρονο ( το παραδέχθηκε προς τιμήν του και ο αντίπαλος προπονητής). 

Όλα τα μαρκαρίσματα έγιναν στο ίδιο ποδοσφαιριστή (Αναγνώστου Θ.) που επανήλθε από τραυματισμό μετά από ένα χρόνο και σε ερώτηση πότε θα δείξει κάρτα, η απάντηση του Διαιτητή ήταν στη τέταρτη φορά. Στο πρώτο ημίχρονο άλλος ποδοσφαιριστής δέχθηκε εν ψυχρώ γροθιά στο μάτι (έχει γίνει γαλάζιο) χωρίς να δείξει τίποτα ο διαιτητής (Μπιλιώνης Ν.).

Στο γκολ της ισοφάρισης των αντιπάλων ο τερματοφύλακάς τους έκανε παράβαση στο ύψος της μεγάλης περιοχής (το παραδέχθηκε προς τιμήν του), όλοι σταμάτησαν νομίζοντας ότι θα δοθεί η παράβαση και στη αντεπίθεση ήρθε το γκολ. Άλλη φάση, σουτ των αντιπάλων, ο επόπτης επιμένει για άουτ (ζήτησε συγνώμη) και ο διαιτητής στον κόσμο του, έδειξε κόρνερ και παραλίγο να δεχθούμε πάλι γκολ. 

Η προπόνηση της επόμενης μέρας δεν έγινε λόγω τραυματισμών και το σκορ για εμάς έρχεται σε δεύτερη μοίρα, προέχει η υγεία των παικτών.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και μέχρι το 25΄ πέτυχε ένα γκολ και έχασε άλλα τρία και δεν δέχθηκε ούτε φάση από τους αντιπάλους.

Φάσεις και γκολ:
Στο 6΄ δυνατό σουτ του Αναγνώστου Θ. δύσκολη απόκρουση του τερματοφύλακα σε κόρνερ.
Στο 7΄ μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα ο Μπιλιώνης Ν. σούταρε πάνω του.
Στο 8΄ ωραία ενέργεια του Αναγνώστου Δ. καλό σουτ μόλις άουτ.
Στο 13΄ωραία σέντρα του Φώκιαλη Ελ., υποδειγματικό πλασιέ του Αναγνώστου Θ. και 1-0.
Στο 24΄ σουτ δυνατό για τους φιλοξενούμενους πολύ καλή η απόκρουση του Τριανταφυλλίδη Κ. 
Στο 32΄ διπλή ευκαιρία πάλι για τους αντιπάλους πρώτα σουτ και απόκρουση του Τριανταφυλλίδη Κ. σε κόρνερ. Εκτέλεση κεφαλιά και άουτ.
Στο 33΄ σουτ από πλάγια του Μπιλιώνη Ν. απόκρουση του τερματοφύλακα σε κόρνερ.
Στο 43΄ ήρθε η ισοφάριση σε 1-1 με κοντινό σουτ με τον τρόπο που αναφέραμε πριν. 
Στο 45΄ σέντρα του Μπιλώνη Ν. κεφαλιά του Αναγνώστου Θ. και 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Κάπως έτσι τελείωσε το ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου έγινε η πρώτη αναγκαστική αλλαγή. Σε λίγο (58΄) δεχθήκαμε και την κόκκινη κάρτα, (δύο κίτρινες, Παπαγιάννης Οδ.) και αμέσως έγινε η δεύτερη αλλαγή. Λίγο μετά (69΄) τρίτη αλλαγή και αυτή αναγκαστική. Για λίγα λεπτά παίζαμε και με εννέα παίκτες λόγω τραυματισμών αλλά δεν υπήρχε άλλη αλλαγή. Με αυτές τις συνθήκες ήταν δύσκολο η ομάδα να αντέξει όλο το ημίχρονο και δέχθηκε δύο γκολ.
Στο 47΄ καλό σουτ του Αναγνώστου Δ. μόλις άουτ.
Στο 55΄ νέο σουτ του Καραδήμα Αλ. και νέα απόκρουση αμυνόμενου σε κόρνερ.
Στο 62΄ μετά από αντεπίθεση ήρθε το 2-2 με κοντινό σουτ.
Στο 65΄καλή εκτέλεση φάουλ του Αναγνώστου Θ. εξίσου καλή και η απόκρουση του τερματοφύλακα.
Στο 68΄ δοκάρι για την ομάδα μας σε σουτ του Ντόρη Αντ.
Στο 74΄ δύο κεφαλιές για τους φιλοξενούμενους η πρώτη αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Τριανταφυλλίδη Κ. και η δεύτερη πέρασε άουτ.
Στο 75΄ ολική ανατροπή και 2-3 με τον ίδιο τρόπο.
Στο 84΄ φάουλ του Αναγνώστου Θ. απόκρουση αμυνόμενου, η μπάλα κατέληξε στον ίδιο ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή χωρίς να υποδειχθεί η παράβαση.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν.
Ακόμα να πούμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα έγινε αγιασμός από τον πάτερ Θεόκλητο και κατά την έναρξη κρατήθηκε ένα λεπτό σιγή, προς τιμήν των δύο νέων συνανθρώπων μας που χάθηκαν πρόσφατα. (Σούλιος Απόστολος και Πάσχος Βασίλειος). Ο πρώτος ήταν και μέλος της διοίκησης της ομάδας.

Συνθέσεις:
Μεταξά: (Καραμούζας Αργ.): Τριανταφυλλίδης Κυρ., Πιστόλας Γ., Ζήκος Παντ., Μπηλιώνης Αργ. (46΄ Παπαγιάννης Οδ.), Φώκιαλης Ελ. (69΄ Γκάρας Ν.), Καραδήμας Αλ., Γκουτζιώτης Αντ., Μπιλιώνης Ν., Αναγνώστου θ., Ντόρης Αντ., Αναγνώστου Δ. (58΄ Τσιάμης Σωκρ.).
Στην αποστολή: Μπάδας Χρ.

Καρυδίτσα : (Παπαζήσης Β.) Ποτουριάδης Β., Στεργιόπουλος Χ., Παπανικολάου Γ., Γιαννακόπουλος Ι. (52΄ Κίτσιος Π.), Πασιάκος Ι., Ζιάκας Κ., (46΄ Κοντογιαννόπουλος Αντ.), Καζαντζίδης Μ., Τοπάλης Ι. (Μπαλιάκας Αργ.), Σκόρδας Αθ., Τσιφτσής Β., Ζιάγκας Αθ. 
Στην αποστολή: Νεοφυτίδης Αργ.

Κάκιστη η διαιτησία ειδικά του διαιτητή. Τσούλης, Σύκος, Χατζηγεωργίου

Επόμενη αγωνιστική Κυριακή 25-9-2016 στο Στρατιωτικό γήπεδο της Κοζάνης με τις Ελπίδες ΑΕΚ στις 12:00 το μεσημέρι. Υπάρχει πιθανότητα λόγω τουρνουά των γηπεδούχων να γίνει ο αγώνας την επόμενη μέρα στις 17:00.

Ε.Μ.Α.Σ Πρόοδος Μεταξά

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.