Τα δώρα της 3ης εκπομπής!


Χρήστος Χουϊλίδης  Μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στο Mediterranean Παραλία Κατερίνης, τηλ. 2351 064650
Το Mediterranean Princess απέχει μόλις 120μ. από την παραλία. Περιβάλλεται από καταπράσινο κήπο και διαθέτει πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε παιδική χαρά. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν το Wi-Fi σε όλους τους χώρους.




Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και θυρίδα ασφαλείας. Περιλαμβάνουν μίνι μπαρ, καθώς επίσης μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Ορισμένες μονάδες έχουν θέα στη θάλασσα ή τον κήπο.

Καθημερινά στην τραπεζαρία του Mediterranean Princess σερβίρεται πρωινό σε μπουφέ. Στο a la carte εστιατόριο Apelles θα γευματίσετε με μεγάλη ποικιλία από πιάτα, ενώ στο lounge bar Hibiscus θα απολαύσετε ποτό και κουβεντούλα σε χαλαρωτική ατμόσφαιρα.



Αθλητικό μασάζ -  Ζεστές πέτρες - Αρωματοθεραπεία
Μία προσφορά της Σάντρας 
Αθλητικό μασάζ με Ζεστές πέτρες και Αρωματοθεραπεία με βότανα Όλυμπος καθαρό Ελληνικό προϊόν, βότανα διαλεγμένα από την Ελληνική γη.
Βοηθάει τους αθλητές πρωαγωνιστικά μεταγωνιστικά και στην αποφυγή τραυματισμών. Πραγματικά Θαυματουργό! 
Φιλιώ Μπίστα & Κατερίνα Φραντζοπούλου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν για μία φορά και για 2.5 περίπου ώρες όλο το σετ αρωματοθεραπεία, Αθλητικό μασάζ , Ζεστές πέτρες. 

Να τονίσουμε ότι δεν αφορά μόνο αθλητές ή αθλήτριες αλλά όλο τον κόσμο.
Βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, τις αρθρώσεις, τους μυς όλο το σώμα ..περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 6938381380 και 6974100741


Γιώργος Αθανασιάδης 1 μπάλα αγώνα υβριδική, με θερμοκολλημένες ραφές, ERIMA προσφορά του καταστήματος Erima sportswear since 1900, Εμπορία Αθλητικών Ειδών του Γιώργου Βερύκοκκου, Κ. Φούφα 13, Πτολεμαΐδα τηλ. 24630 22530 – 6972 170 973 

Σχόλια