Φιλικό: Α.Ο Κρόκου – Α.Σ. Δαναοί Κοζάνης


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα των Δαναών Κοζάνης, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Α.Ο. Κρόκου.
Την Κυριακή το πρωί και ώρα 11:00 στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Δαναών Κοζάνης και του Α.Ο. Κρόκου, η ομάδα των Δαναών στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο απέναντι σε μία ομάδα που πρόσφατα πήρε το εισιτήριο για το πρωτάθλημα του Β Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης σε αγώνα Μπαράζ.

Ήταν ένα καλό και γρήγορο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Κρόκου κατέβηκε στο γήπεδο με ελλείψεις, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα των Δαναών, που είχαν κι αυτοί μερικές  απουσίες στο ρόστερ της.

Φάσεις και γκολ

Στο 8ο  λεπτό πρώτη η ομάδα του Κρόκου έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά η κοντινή κεφαλιά του Τερζανίδη μετά από κόρνερ κατέληξε άουτ.

Στο 15ο  αυτή τη φορά η ομάδα των Δαναών Κοζάνης έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ του Στεργίου κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Α.Ο. Κρόκου.

Στο 24ο  πάλι η ομάδα των Δαναών χάνει μία ακόμα ευκαιρία, αλλά το σουτ του Κανελλιά φεύγει άουτ.

Στο επόμενο λεπτό οι Δαναοί θα ανοίξουν το σκορ όταν σε φάση διαρκείας και συνεχόμενα σουτ των παιχτών, η μπάλα κατέληξε στον Γκούμα και από κοντά κάνει το 0-1.

Η ομάδα του Κρόκου πίεσε για την ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Μακεντούδης κράτησε ανέπαφη την εστία του με καταπληκτικές επεμβάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ κόλλησε και με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως από την πλευρά των Δαναών.

Στο 50’ σουτ από τον Στεργίου, η μπάλα λίγο άουτ

Στο 58’ πλασέ του Καρανάνου στα χέρια του τερματοφύλακα

Στο 63’ σουτ από τον Τερζανίδη μπλοκάρει ο Μακεντούδης

Στο 70’ πλασέ του Πλάκα, μπλοκάρει ξανά ο Μακεντούδης

Στο 87’ αντεπίθεση από τους Στεργίου, Αμαραντίδη, Μαρκόπουλο και Αναστασίου με τον τελευταίο να χάνει σημαντική ευκαιρία για το 2-0.

Οι παίχτες που αγωνίσθηκαν:

Α.Ο. Κρόκου (Γιάννης Τσιρέκας):  Χαραλαμπίδης, Γιαπράκας, Τίγκας, Μανώλας, Τουρτούρας, Δουλδούρας, Καρανάνος Γ., Τσιάρας, Πλάκας, Τούνας, Τερζανίδης, Παπαχαρισίου, Καπλάνογλου,  Μιμήτος, Καρανάνος Μ., Τσιβήλογλου, Κουρτέσης, Ρούσης, Καλύβας.


Α.Σ. Δαναοί Κοζάνης (Παναγιώτης Πολύμερος):  Μακεντούδης, Σοφόγλου, Νιάφας, Αβραμίδης, Δαζάνης, Καρανάνος Χ., Ιουλιανού, Κανελλιάς, Στεργίου, Αμαραντίδης, Γκούμας, Κούργιας, Μαρκόπουλος, Αναστασίου, Μήτσιος, Σιδέρης

Σχόλια