Πολύτιμος βαθμός για Μακεδονικό-Μπορούσε και τη νίκη | βίντεο


Στημένος άψογα ο Μακεδονικός Φούφα έφυγε με την ισοπαλία από τη Μηχανιώνα, έδρα της Καρδίας.
Ένας βαθμός που θα ανεβάσει τη ψυχολογία ενόψει της συνέχεις και κυρίως των 2 δύσκολων παιχνιδιών με Καβάλα και Δόξα που ακολουθούν.

Ο Μακεδονικός τη Κυριακή έδειξε ότι έχει καλή ομάδα και ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται και θα πάει ακόμα καλύτερα.


Οι γηπεδούχοι είχαν τη πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν αλλά και όταν απείλησαν ο Χρυσοστομίδης δήλωσε «παρών».
Ο Μακεδονικός από την άλλη απείλησε με τον Συμεωνίδη (25ο) και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Τσικόπουλο στο 60 όταν σε τετ-α-τετ αστόχησε.

Επόμενος αγώνας για το Μακεδονικό είναι αυτός με τη Καβάλα στη Πτολεμαΐδα τη Κυριακή.

Η διοίκηση του Μακεδονικού θέλει να ευχαριστήσει την αντίστοιχη της Καρδίας για την φιλοξενία και περιμένει το 2ο γύρο για  να ανταποδώσει .

Διαιτησία: Δρακίδης, Δημητριάδης, Δανδανίδης (Θράκης).

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Φαρμάκης, Βόσδου (81ο Δούκας), ΚΟΥΚΟΥΡΩΝΑΣ, Δ. Μπιμπισίδης, Γ. ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗΣ, Γίδαρος, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, Στεφανίδης (55ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Χαρίσης (66ο Τόπτσης), Προσκυνητόπουλος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Παπακώστας): Χρυσοστομίδης, Κοπατσάρης, Χάιτας, Φωτιάδης (81οΚεσκελίδης), Τοπάλης (71ο Κιβρακίδης), Σιδηρόπουλος, Τσικόπουλος, Τακίδης, Τσόμπο, Τζουβάρας, Συμεωνίδης (65ο Παπουτσίδης).



Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια