Ανέτοιμη η ομάδα του Βατολάκκου ... Την μάχη της εξέδρας κέρδισαν οι φίλαθλοι της Καλαμαριάς


Πολλά τα παράπονα των δύο ομάδων ΑΕΠ Βατολάκκου και Απόλλων Καλαμαριάς για την όχι σωστή συμπεριφορά του υπαλλήλου του ΔΑΚ, οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και έτσι οι ομάδες δεν είχαν πρόσβαση στα αποδυτήρια, αν είναι δυνατόν.


Το μπάτζετ της Καλαμαριάς 700.000 ευρώ, μία ομάδα με παίκτες που αγωνίστηκαν στην Α΄ Εθνική και όλα φυσικά λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα.

Ανέτοιμη  η ομάδα του Βατολάκκου, άλλωστε στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν αν αλλάξουν μία μπαλιά, στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Μπλάντου όλα άλλαξαν και η ομάδα σημείωσε δύο πανέμορφα τέρματα.

Κατάμεστες οι κερκίδες του ΔΑΚ στο προχθεσινό παιχνίδι  ΑΕΠ Βατολάκκου- Απόλλων Καλαμαριάς 2-4, ευχάριστη νότα οι περίπου εβδομήντα φίλαθλοι του ιστορικού Απόλλων οι οποίοι δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να ενισχύουν τους παίκτες τους ενώ αντίθετα από την πλευρά των φιλάθλων του Βατολάκκου δεν  ακούστηκαν καθόλου.

Προπονητής της Καλαμαριάς ένα παλιός γνώριμος, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ο οποίος θήτευσε στην ομάδα του Πυρσού με επιτυχία επί εποχή του αείμνηστου προέδρου Ευάγγελου Τσιφόπουλου.

 Μάλιστα ο Καλαϊτζίδης δεν δέχθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους παρά μόνον στο Grevenamedia δείγμα της αλληλοεκτίμησης προς το πρόσωπό μας.

 Ελπίζουμε οι φίλαθλοι που βρέθηκαν προχθές στο ΔΑΚ να συνεχίσουν να παρακολουθούν παιχνίδια του Βατολάκκου.

Παρών στο παιχνίδι ο βουλευτής κ. Μπγιάλας, ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα την αγάπη  τους προς το ποδόσφαιρο και προς την ΑΕ Βατολάκκου.

Με προστατευτική μάσκα αγωνίστηκε στο προχθεσινό παιχνίδι ο Άγγελος Κοτσαντίσογλου, μην ξεχνάμε ότι πέρυσι χειρουργήθηκε στη γνάθο.

Στο επόμενο παιχνίδι θα δώσουν το παρόν οι Τζερεμές, Σπηλιώτης, επίσης η ομάδα την επόμενη εβδομάδα έχει ρεπό, θα έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί καλύτερα.Γ ΄ Εθνική



Κ.Μ. -  grevenamedia.gr 

Σχόλια

  1. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΜΠΑΤΣΕΤ 700000 ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.ΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΒΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΔΙΟΙΚ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΤΟ Ν ΓΡΕΒΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.