Β’ ΕΠΣΚ: ΔΟΞΑ Μικροκάστρου - ΠΟΛΥΝIΚΗΣ Πτολεμαΐδας 3-1 | φωτο

Μετά από τρία χρόνια ξεκινάμε τη χρονιά με νίκη, το οποίο είναι οξύμωρο μιας και φέτος ή προετοιμασία διήρκεσε λιγότερο από κάθε άλλη χρονιά και η κακοκαιρία μας ανάγκασε να παίξουμε μόνο ένα φιλικό.


Ο χαμηλός βαθμός ετοιμότητας φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο και σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία έφερε κούραση λάθη, χαμένες ευκαιρίες και τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Ευτυχώς, για εμάς ο αντίπαλος δεν έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, η ομάδα του Πολυνίκη φάνηκε εξίσου ανέτοιμη και έτσι το παιχνίδι είχε αργό ρυθμό.


Το σκορ άνοιξε στο 10’ όταν ο Τζίλιας μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έδωσε πάσα "έτοιμο γκολ" στον Ζαχαράκη, ο οποίος τελείωσε τη φάση με ωραίο πλασέ στην κίνηση. Και το δεύτερο τέρμα είχε την υπογραφή του Τζίλια, που με σουτ στην κίνηση από πλάγια θέση στο ύψος του πέναλτι έγραψε το 2-0 στο 60’.

Όσο περνούσε η ώρα, οι παίχτες έδειχναν κουρασμένοι και το ματς έδειχνε να έχει κριθεί. 6 λεπτά πριν το τέλος, οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν φάουλ, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν σωστά και ο Χατζηαναστασίου με δυνατό συρτό σουτ στη γωνιά μείωσε σε 2-1. Οι παίχτες και των δύο ομάδων "ξύπνησαν" και έτσι στο τελευταίο πεντάλεπτο είχαμε δυνατές μονομαχίες και ανεβασμένο ρυθμό.

Στο 90' ο 16χρονος νεοαποκτηθείς Ραφαήλ Κηπηρτίδης πέτυχε ένα παλικαρίσιο προσωπικό γκολ, κέρδισε μονομαχία στο κέντρο έφτασε στην περιοχή, ντρίπλαρε δύο αμυντικούς και με πλασέ έγραψε το τελικό 3-1.

ΔΟΞΑ: Τσότσος, Δάρδας, Μυλωνάς, Τσιούκρας, Νιανιάκας, Σελέτης, Ζάχος (25’ Γκέσος), Κηπηρτίδης, Ζαχαράκης (70’ Γκαραγκούνης Χ.) Μπούρτσος-Γκόμεθ (80’ Παπαϊωάννου) , Τζίλιας.

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ: Αρσενίδης, Σωτηριάδης, Μανουσαρίδης, Φωτόπουλος, Αποστολίδης (80’ Ατσού), Αδαμίδης, Χασα΄πης, Χατζηαναστασίου (70’ Τεπετζής), Ιωαννίδης, Τόσκας, Μαυρογιαννίδης (46’ Σιούμπουρας)

Διαιτητής: Παπαδημητρίου

Βοηθοί: Σίας Α., Σίας Κ. 











Σχόλια