Β' ΕΠΣΚ: Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας– Ελπίδες Ελλησπόντου 0-0 | φωτο

"Ο Ελλησποντος σταμάτησε στα δοκάρια της Άρδασσας"
Η ομάδα του Ελλησπόντου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα επτά λεπτά είχε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο 2 λεπτό ο Παταριδης θα πιάσει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα μόλις άουτ στο 4 λεπτό ο Περισανιδης θα πιάσει δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή της Άρδασσας η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκιπερ. 


Στο 6 λεπτό δεύτερο καλό σουτ πάλι με τον Παταριδη σύριζα από το δοκάρι του τερματοφύλακα. Στο 7 λεπτό ο Ελλησποντος θα απειλήσει και πάλι την εστία της Άρδασσας για τέταρτη φορά και πάλι με σουτ με τον Περισανιδη η μπάλα μόλις άουτ. Στο 15 λεπτό θα πλασάρει ο επιθετικός της Άρδασσας θα απόκρουση ο φορμαρισμένος γκολκιπερ του Ελλησπόντου Τεντσογλιδης και θα απομακρύνει ο Κουσαλιδης σε πλάγιο.

Στο 20 λεπτό ένα δυνατό σουτ για την ομάδα της Άρδασσας η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του γκολκιπερ Τεντσογλιδη. 

Στο 40 λεπτό από την δεξιά πλευρά ο επιθετικός της Άρδασσας θα πιάσει καλό σουτ θα πέσει και θα μπλοκάρει ο γκολκιπερ του Ελλησπόντου. 
Στο 44 λεπτό ο Παταριδης θα πιάσει ένα μονοκόμματο σουτ μετά από απόκρουση του αμυντικού της Άρδασσας έξω από την μεγάλη περιοχή θα πέσει στην δεξιά γωνία ο γκολκιπερ και θα απόκρουση από βέβαια παραβίαση.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελλησποντος αναζητούσε το γκολ και στο 60 λεπτό ο Παταριδης θα πλασάρει η μπάλα όμως δεν θα του κάνει το χατίρι και θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκιπερ της Άρδασσας. 

Στο 63 λεπτό ο Βασιλειάδης απο δεξιά σε πλεονεκτική θέση για γκολ θα πλασάρει τελευταία στιγμή θα κόψει ο αμυντικός σε κόρνερ για τον Ελλήσποντο. Στο 67 λεπτό κόρνερ για την ομάδα του Ελλησπόντου απο αριστερά σε διεκδικήσει ο Αραπιδης με τον αμυντικό της Άρδασσας θα χτυπήσει στο κεφάλι του αμυντικού και σημαδεύει για τρίτη φορά το οριζόντιο δοκάρι της Άρδασσας. Στο 80 λεπτό πλασέ του επιθετικού της Άρδασσας θα μπλοκάρει ο Τεντσογλιδης. 


Ο Ελλησποντος αναζητούσε έως και το 93λεπτο το γκολ αλλά δεν τα κατάφερε αφήνοντας 2 βαθμούς στο γήπεδο της Άρδασσας.

επιμέλεια: Γιάννης Κοτσαλίδης 
Elpides Ellispontou 







Σχόλια