Γ' Εθνική: Εορδαϊκός - Μακεδονικός Φούφα 0-0 | φωτο - βίντεο (2)

Μοιρασιά στο ντέρμπι της Εορδαίας 
Άσφαιρο ήταν το εορδαϊκό ντέρμπι μεταξύ του Εορδαϊκού και του Μακεδονικού Φούφα. 
Το παιχνίδι το παρακολούθησε πολύς κόσμος και ήταν μέτριο ποιοτικά. 
Οι δυο ομάδες κοίταξαν περισσότερο το να μην δεχτούν γκολ και ο βαθμός ισοπαλίας καταβάθος ικανοποιεί και τις δύο.






Το α’ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ στο β’ ο Φούφας πήρε μέτρα στο γήπεδο, απειλούσε κυρίως με στημένα  κι έχασε την πιο κλασική ευκαιρία του παιχνιδιού στο 74’ σε κοντινή κεφαλιά του Τσόμπο. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντέρμπι έγινε σε αθλητικά πλαίσια και αξίζουν συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την αγωνιστική τους συμπεριφορά.
Ευκαιρίες για τον Εορδαϊκό στο 25’ ο Ivic, στο 29’ ο Μαυροματίδης, στο 43’ Σαββίδηςστο 54’ ο Μαυροματίδης και στο 84’ Taba. 

Ενώ για το Φούφα στο 4’ ο Τοπάλης, στο 35’ Σιδηρόπουλος, στο 46’ Κεσκιλίδης, 64’ και 70’ Τοπάλης και στο 74’ η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα   με τον Τσόμπο.




Εορδαϊκός (Αλεξίου): Στόικος, Μπαλίτσας, Δυνοβίτσης, Σαββίδης, Λιάμης, Μπίκος, Χαραλαμπίδης (46΄Kevin) , Taba, Ivic, Καλογιαννίδης (55΄Βλαδίκας), Μαυροματίδης (α.α 65΄Περσίδης)

Μακεδονικός Φούφα (Παπακώστας):  Παπαδόπουλος, Τακίδης (78΄α.α Κιβρακίδης), Τζουβάρας, Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Κεσκιλίδης (69΄Τσόμπο), Χάιτας, Φωτιάδης, Τσικόπουλος, Τοπάλης, Χατζηρούμπης (74΄Βλαδίκας) .

Διαιτητής: Τεβεκέλης
Βοηθοί: Συμεωνίδης, Λεζάης Ερμαλής (Μακεδονίας)

επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας






















Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε

Σχόλια