Β' ΕΠΣΚ: Ελπίδες Ελλησπόντου - Βέρμιο Καρυοχωρίου 0-0 | φωτο

“Λευκή” ισοπαλία στο γήπεδο της Ακρινής
Ελπίδες Ελλησπόντου και Βέρμιο Καρυοχωρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε το σκληρό ποδόσφαιρο και οι προσωπικές μονομαχίες, Ελπίδες Ελλησπόντου και Βέρμιο Καρυοχωρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο γήπεδο της Ακρινής, μπροστά σε περίπου 50 φιλάθλους.

Ο γηπεδούχος Ελλήσποντος διατήρησε την εδαφική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Παπακωσταντίνου. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Καρυοχωρίου προσπάθησε έχοντας δύο καλές ευκαιρίες μια σε κάθε ημίχρονο.

Στο 12 λεπτό ο Αραπίδης θα πιάσει το σουτ θα προλάβει και θα κόψει ο αμυντικός της ομάδος του Καρυοχωρίου σε κόρνερ. 
Στο 15 σουτ του Χαραλαμπίδη για την ομάδα του Καρυοχωρίου θα μπλοκάρει ο γκολκίπερ Μωυσίδης. 
Στο 17 λεπτό ο Λιάσκος θα φύγει από το κέντρο θα βγει σε πλεονεκτική θέση για γκολ αλλά η τελική του προσπάθεια δεν ήταν όπως θα ήθελε και το πλασέ θα περάσει άουτ. 
Στο 20 λεπτό σουτ του Μουρατίδη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ του Καρυοχωρίου. 

Στο 41 λεπτό φάουλ σε καλή θέση για τον Ελλήσποντο την εκτέλεση θα την αναλάβει ο Τσαυταρίδης η μπάλα θα περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Παπακωσταντίνου. 
Στο 55 λεπτό κόρνερ για την ομάδα του Καρυοχωρίου θα πιάσει την κεφαλιά ο Χαραλαμπίδης η μπάλα θα φύγει πάνω από τα δοκάρια του Μωυσίδη.
Στο 60 λεπτό ο Περισανίδης θα εκτέλεση το φάουλ η μπάλα θα χτυπήσει στο τοίχος και στην επαναφορά θα πιάσει ένα καλό και δυνατό σουτ η μπάλα θα περάσει σύριζα από το κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ του Καρυοχωρίου Παπακωσταντίνου.
Στο 63 λεπτό ο Αραπίδης θα πασάρει στον επερχόμενο Κουσαλίδη τελευταία στιγμή ο αμυντικός Περιχανα θα κόψει την μπάλα σε κόρνερ. 
Στο 70 λεπτό ο Περισανίδης θα εκτέλεση φάουλ ο Χαραλαμπίδης παραλίγο με ανάποδη κεφάλια θα κρεμουσε τον τερματοφύλακα της ομάδας του αλλά τελευταία στιγμή αποκρούει σε κόρνερ ο Παπακωσταντίνου για την ομάδα του Καρυοχωρίου.
Στο 73 λεπτό ο Τσαυταρίδης θα πιάσει ένα δυνατό σουτ η μπάλα μόλις άουτ.
Στο 82 λεπτό ο Τεντζίδης θα σουτάρει από καλή θέση τελευταία στιγμή κόβει την μπάλα ο Δελιγιαννιδης σε κόρνερ για την ομάδα του Ελλησπόντου.
Στο 83 λεπτό σουτ του Σαρατζή θα μπλοκάρει ο Μωυσίδης.
Στο 89 λεπτό η ομάδα του Καρυοχωρίου θα χάσει πολύ καλή ευκαιρία, σέντρα από αριστερά από τον Καζαντζίδη σε πλεονεκτική θέση ο Σαρατζή θα πλασάρει πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ Μωυσίδη.
Στο 93 λεπτό το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα κυρίου Κουτσώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ελπίδες Ελλησπόντου (Καλιανίδης ) Μωυσιδης, Μουρατιδης, Κουσαλιδης.Γ, Περισανιδης, Κουσαλιδης,Τεντζίδης, Γεωργιάδης Δ, Τσαυταριδης(75 Βασιλειάδης), Αραπιδης, Παταριδης, Ποσινακιδης Ηλίας(85 Πατσης).

Βέρμιο Καρυοχωρίου (Σπυριδης) Παπακωσταντινου, Περιχανα, Διαμαντοπουλος, Χαραλαμπιδης, Λαζαρίδης, Μεντεσιδης, Καζαντζίδης. Λιασκος, Ιγνατιδης, Δελιγιαννιδης.

Διαιτητής του αγώνα ο κύριος Κουτσώνας με βοηθούς τους κύριους Σπέντζα και Σύκο.

Ρεπορτάζ του αγώνα Κοτσαλίδης Γιάννης.


Σχόλια