Β' ΕΠΣΚ: Ηρακλής Κρυόβρυσης - Δόξα Βερμίου Πύργων 0-2 | φωτο - βίντεο

 Άλλη μια ήττα εντός για την Κρυόβρυση 

Άλλη μια ήττα πρόσθεσε η Κρυόβρυση στην έδρα της αυτήν την φορά από τους Πύργους με 0-2. Σε ένα παιχνίδι πολλή δυνατό, με την Κρυόβρυση να αντέχει μέχρι το 84΄ την πίεση των Πύργων. Μεσα σε δύο λεπτά  όμως  οι  Πύργοι(84 ΄κ 85΄ )κατάφεραν να βάλουν δυο γκολ με πρωταγωνιστή  τον Γκιούρο που μπήκε λίγο πριν αλλαγή. 

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 100 φίλαθλοι και από τις δυο ομάδες. 



Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκει στους Πύργους στο 4΄ με απευθείας φάουλ του Κοσμίδη που πέρασε λίγο άουτ.
Στο 34΄ έχουμε ωραία σέντρα του Λούσιου της Κρυόβρυσης στον Τσεμπερλίδη, που πιάνει το μονοκόμματο σουτ αλλά καταλήγει άουτ.

45΄ Νέα ευκαιρία χάνουν οι  Πύργοι σε κεφάλια του Κοσμίδη Α μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοσμίδη Δ που πέρασε άουτ.
Δυο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Κρυόβρυση χάνει ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο Β που σε γυριστό σουτ που έκανε μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
71΄ Απευθείας εκτέλεσει φάουλ του Παρηγορίδη πέρασε άουτ.
81΄ Μεγάλη ευκαιρία  χάνει η Κρυόβρυση με τον Ματσιγγάρη  , τετ-α-τετ  κάνει το πλάσε αλλά αποκρούει   ο τερματοφύλακας.

84΄ Οι  Πύργοι ανοίγουν το σκορ όταν σε σέντρα του Γκιούρου η μπάλα πάει στην περιοχή, εκεί στην προσπάθεια του να διώξει ο Αρσενίδης, την σπρώχνει στα δίκτυα με αποτέλεσμα να σημειώσει το αυτογκόλ για την ομάδα του.


Ένα λεπτό αργότερα οι  Πύργοι κάνουν το 0-2 και πάλι με τον Γκιούρο, όταν ο Παρηγορίδης έβγαλε τον σκόρερ τετ-α-τετ, αυτός έκανε το σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, η μπάλα έφτασε πάλι στον ίδιο που με νέο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.






Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καρατέρπος με επόπτες τους κ.κ Κανδυλιώτης- Σιδηρόπουλος.


Συνθέσεις:
Ηρακλής Κρυόβρυσης: Μανώλας, Ιωσηφίδης (86’ Αποστολίδης), Δούκας (62’ Ματσιγκάρης), Ακριτίδης, Αρσενίδης, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος Β. (79’ Μούκας), Τσεμπερλίδης, Παπαδόπουλος Δ., Αιχμαλωτίδης, Λούσιος.



Δόξα Βερμίου Πύργων: Τσιτλαχίδης, Πουλτίδης, Ανδρονικίδης, Κοσμίδης Ι., Κοσμίδης Α, Βαγγόπουλος, Ρισβάνης (80’ Πουρλουκάκης), Λυκόπουλος (62’ Γκιούρος), Κοσμίδης Δ., Τσαραμανίδης, Παρηγορίδης (87’ Σιώψης).

επιμέλεια: Βασίλης Πουλασικίδης 




















































Σχόλια