Β’ ΕΠΣΚ: Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης – Κεραυνός Πετρανών 1-2 | φωτο - βίντεο



Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους σε τέσσερα παιχνίδια γνώρισαν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης στο μεσημεριανό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο σε ιδανικές καιρικές συνθήκες που θύμιζαν άνοιξη.


Οι Ελπίδες παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς και πλέον το κακό ξεκίνημα ήδη βάζει τους κιτρινόμαυρους στην διαδικασία αποφυγής τους υποβιβασμού.


Ο Κεραυνός Πετρανών πήρε την νίκη με ανατροπή και ανέβηκε περισσότερο στην βαθμολογία.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους κι ο αγώνας απέκτησε ενδιαφέρον.

Οι Ελπίδες προηγήθηκαν στο 66′ όταν μετά από κόρνερ του Τσολακίδη η μπάλα πέρασε από όλους κι ο Έρβις Μαλόκου στο δεύτερο δοκάρι από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.


Ο Κεραυνός ισοφάρισε στο 76′ με δυνατό σουτ του Γιάννη Μητράγκα κι έκανε την ανατροπή πέντε λεπτά αργότερα (81′) με βολέ του Τζίμη Ψαλλίδα από κοντά.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Β. Καραθανάσης): Σίας, Κουτσουσίμος, Κακούλης (65′ Κανδυλιώτης), Μαλόκου, Δεληζήσης, Κυρζόπουλος (78′ Κολτσίδας), Σαράφας, Κικίδης, Τρέβλας, Σταυριανουδάκης (57′ Κατακαλίδης), Τσολακίδης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ (Λ. Βήττας): Παπακώστας, Π. Μητράγκας, Ελευθεριάδης, Σιδέρης, Γουρζουλίδης, Ι. Σαρβανίδης (73′ Α. Σαρβανίδης), Καντιρλιώτης, Τσέκα (87′ Παπαδάκης), Ε. Ψαλλίδας (89′ Χασκάσα), Β. Ψαλλίδας, Ι. Μητράγκας.
  
Διαιτητής: Παπαδημητρίου

Βοηθοί: Σπέντας,  Σύκος   

επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας 

Σχόλια