Β' ΕΠΣΚ: Δόξα Μικροκάστρου - Βέρμιο Καρυοχωρίου 2-2 | φωτο - βίντεο




Ματσάρα στον ήλιο 
Μικρόκαστρο και Καρυοχώρι, αν και με μικρή ιστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια, έχουν δημιουργήσει τη δική τους παράδοση σε ματς με έντονες συγκινήσεις και ανατροπές. 
Το Σάββατο 01/10/2016 με την θερμοκρασία να αγγίζει του 30 Co, ΔΟΞΑ και ΒΕΡΜΙΟ, χάρισαν σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, μια ποδοσφαιρική παράσταση που θα κάνει συζητιέται πάρα πολύ καιρό.



Καταιγιστικός ρυθμός με περισσότερες από 15 τελικές προσπάθειες, 4 γκολ, 2 πέναλτι, δυνατές μονομαχίες, όμορφες προσωπικές ενέργειες, εξαντλημένοι ποδοσφαιριστές, και ανατροπή από 2-0 με πέναλτι στο 90’. 




Παρά την σωρεία ευκαιριών τα γκολ πέτυχαν αμυντικοί, αρχηγοί των δύο ομάδων Νιανιάκας και Διαμαντόπουλος. Ενώ τα πέναλτι οι Ζάχος και Σαρατζής. Τα δύο πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα, προκάλεσαν έντονες διαμαρτυρίες άλλα το βίντεο να δικαιώνει τον έμπειρο διαιτητή Πελετίδη.


Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, στο πρώτο οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα και προηγήθηκαν στο 35’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζάχου ο Νιανιάκας “τσιμπησε” μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή. 


Με την έναρξη της επανάληψης ο Νιανιάκας ανατράπηκε στην περιοχή μετά από παρατεταμένο κράτημα του Γεωργιάδη και κέρδισε πέναλτι, ο Ζάχος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε. 

Οι φιλοξενούμενοι από το σημείο εκείνο ανέβασαν ρυθμό και έκαναν συνεχόμενες επιθέσεις και μείωσαν στο 64’. Ο Χριστοφορίδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο προωθημένος Διαμαντόπουλος εκμεταλλεύτηκε τα συνεχόμενα λάθη της άμυνας. 


Στο 90’ ο Ιγνατιάδης ανατράπηκε από τον Μπούρτσο στην γωνία της μεγάλης περιοχής, το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σαράτζης ισοφαρίζοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 


ΔΟΞΑ Μικροκάστρου: Τσότσος, Μυλωνάς, Νιανιάκας, Σελέτης, Τσιούκρας, Μπούρτσος-Γκόμεθ, Σιούτης, Ζάχος (75’ Ζαγκουντίνος), Κηπηρτίδης (70’ Ζαχαράκης), Τζίλιας (85’ Γκέσος), Νούσιος. 


ΒΕΡΜΙΟ Καρυοχωρίου: Παπακωνσταντίνου, Διαμαντόπουλος, Γεωργιάδης (60’ Χριστοφορίδης), Χαραλαμπίδης Α, Λιάσκος Α, Ιγνατιάδης Α (75’ Δεληγιαννίδης), Μεντεσίδης, Σαρατζής (40’ Ιγνατιάδης Κ), Αμπατζίδης, Λιάσκος Γ, Χαραλαμπίδης Χ.

ΥΓ. Συγχωρέστε μας όποιες υπερβολές στην περιγραφή αλλά ακόμα και 24 ώρες μετά το παιχνίδι τα συναισθήματα είναι έντονα.


Δόξα Μικροκάστρου











































Σχόλια