Α' ΕΠΣΚ: Κοζάνη - ΑΣ Βελβεντό 2-2

Βαθμός στα χασομέρια για το ψυχωμένο Βελβεντό κόντρα την Κοζάνη 
Ένα ψυχωμένο και δυνατό  Βελβεντό πήρε ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 μέσα στην Κοζάνη από την ομώνυμη ομάδα που προβλημάτισε. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ 1-0  με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 σκορ που ήταν και ημιχρόνου . Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη πήρε προβάδισμα στο σκορ 2-1 κι ενώ φαινόταν να παίρνει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς το Βελβεντό δεν τα παράτησε και στις καθυστερήσεις ισοφάρισε 2-2.  

11o Λεπτό :  Σέντρα Στεργιόπουλου, πλασέ του Δούμα από καλή θέση  θα διώξει δύσκολα ο Πατουλίδης.
29ο Λεπτό :  Πέναλτι για την Κοζάνη σε ανατροπή του Χαματάι από τον Γκίκα.  Θα το εκτελέσει ο  ίδιος  αλλά θα αποκρούσει ο Πατουλίδης. 
32ο Λεπτό :  Προσπάθεια του Τρίχα, θα περάσει 3 παίκτες, θα μπει στην περιοχή  από τα αριστερά και με δυνατό σουτ θα ανοίξει το σκορ  0-1
40ο Λεπτο : Από δυνατή σέντρα του Δούμα δεν θα διώξουν οι αμυντικοί του Βελβεντού  και ο  Πίρε απο κοντά θα ισοφαρίσει σε  1-1. 
61ο Λεπτο : Σέντρα του Στεργιόπουλου, λάθος εκτίμηση Πατουλίδη και ο Δούμας με κεφαλιά θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.   2-1. 
93ο Λεπτο :  Κάθετη Σαρηγιαννίδη  στον Διβηκέλη που θα πλασάρει διαγώνια τον Τζώρτζεβιτς  και θα κάνει το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
 Στο επόμενο λεπτό ο Πατουλίδης θα αποκρούσει ωραία την κεφαλιά του Δούμα και θα κρατήσει το 2-2 

ΚΟΖΑΝΗ (Παπαδόπουλος): Τζώρτζεβιτς,Στεργιόπουλος (72ο Καζαντζίδης) ,Φωλίνας, Ηοxja,Tσικόπουλος, Χαματάι (40ο Παπακωνσταντίνου), Παπαδόπουλος,Τραυλός, Μαρκόπουλος (80ο Βερύκοκος),Πίρε, Δούμας.

BEΛBENTO (Βοριαζίδης): Πατουλίδης,Τσιάμης (51ο Σαμαράς), Καλύβας(65ο Ράπτης), Γκίκας, Σαρηγιαννίδης, Ελευθεριάδης, Ευαγγέλου, Ρωμνόζογλου,Τρίχας (80ο Hani), Διβηκέλης, Παπαστέργιος.

Διαιτητής :   Καρατέρπος 
Βοηθοί : Εμμανουήλ  Β., Φραντζοπούλου
Ρεπορτάζ: Θωμάς Τσιτσιώκας

Σχόλια