Β’ ΕΠΣΚ: Ελπίδες Ελλησπόντου – Κοζάνη 2004 1-2 | φωτο


Μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και σε μια δύσκολη έδρα πέτυχε η ομάδα της Κοζάνης 2004.
Μια νίκη αυτοπεποίθησης, μια νίκη ψυχολογίας.

 
Λάζαρος Κουνάβας 
Ο Ελλήσποντος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έλεγχε τον αγώνα έως στο σημείο που δέχτηκε το πρώτο γκολ μετά από πολύ καλή ενέργεια από τα δεξιά στο 37ο  λεπτό να βγάζει ακρίβειας σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Γεωργιάδης και με κεφαλιά ψαράκι ο Κουνάβας  να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του γκολκίπερ Τεντσογλίδη ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους σε 0-1.



Στο δεύτερο ημίχρονο από λάθος απόκρουση του αμυντικού της ομάδας της Κοζάνης 2004 στο 60 λεπτό η μπάλα κατέληξε στην εστία της ομάδος του και με αυτογκόλ ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Ελλησπόντου σε 1-1.

Στο 75ο  λεπτό ζήτησε πέναλτι η ομάδα του Ελλησπόντου σε ανατροπή μέσα στην περιοχή από τον αμυντικό της Κοζάνης πάνω στον Ποσινακίδη Δημήτρη ο διαιτητής του αγώνα θεώρησε θέατρο το πέσιμο του Ποσινακίδη και τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα, στην φάση αυτή ο αμυντικός της Κοζάνης βρίσκει τα πόδια του επιθετικού του Ελλησπόντου και κακός ο διαιτητής του αγώνα δεν καταλογίζει το πέναλτι για την ομάδα του Ελλησπόντου.
Ιάκωβος Γεωργιάδης

Στο 83ο  λεπτό η ομάδα της Κοζάνης 2004 από τα δεξιά θα βγάλει σέντρα στο ύψος του πέναλτι και με κεφαλιά ο δημιουργός του πρώτου γκολ,  Γεωργιάδης θα βάλει μπροστά την ομάδα του για δεύτερη φορά στο παιχνίδι κάνοντας το 1-2.

ο γκολκίπερ Γρηγόρη Καρσλιανίδη 
Ο Ελλήσποντος θα κερδίσει ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 86ο  λεπτό με τον Δημήτρη Γεωργιάδη σε επαφή με τον αμυντικό της Κοζάνης.  Την εκτέλεση θα αναλάβει από τα έντεκα μέτρα ο Περισανίδης θα πέσει ο γκολκίπερ Καρσλιανίδης στην δεξιά του γωνία και θα αποκρούσει και θα διατήρηση το σκορ νίκης για την ομάδα του.


Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα που πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής του αγώνα Σουλίδης Δ. Στο 90ο λεπτο Ο Παταρίδης θα βγει τε-τα-τετ με τον τερματοφύλακα και εκεί που είναι έτοιμος να πλασάρει την μπάλα προς την εστία του Καρσλιανίδη ο αμυντικός από πίσω τον τραβάει τον ρίχνει κάτω καθαρή περίπτωση πέναλτι ο διαιτητής του αγώνα δίνει συνέχεια στον αγώνα και δέχεται της διαμαρτυρίες τόσο των ποδοσφαιριστών του Ελλησπόντου όσο και του φίλαθλου κόσμου που παραβρέθηκαν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν το παιχνίδι που στο τέλος του αγώνα δεν πίστευαν σε μια τόσο καθαρή ανατροπή ο διαιτητής του αγώνα να μην τιμωρεί τον αμυντικό με κόκκινη κάρτα και να μην καταλογίζει το πέναλτι υπέρ της ομάδας του Ελλησπόντου.

Να σημειωθεί  ότι την φάση την έλεγχε και βοηθός του αγώνα και θα μπορούσε να βοηθήσει τον διαιτητή Σουλίδη Δ, σε περίπτωση που δεν είδε την ανατροπή.

Το τελευταίο σφύριγμα από τον κ. Σουλίδη Δ.  στο 93ο  λεπτό, που βρίσκει με πολλά παράπονα την ομάδα του Ελλησπόντου.
 
Ελπίδες Ελλησπόντου 

Κοζάνη 2004 

Διαιτητής: Σουλίδης Δ. 

Βοηθοί: Ηλιάδης, Κατσούμπας

επιμέλεια: Γιάννης Κοτσαλίδης 
Elpides Ellispontou

Σχόλια