Γ' Εθνική: Καμπανιακός - ΑΕ Πόντιων 3-0


Έπαιξε με το πιστόλι στον κρόταφο το σημερινό παιχνίδι ο Καμπανιακός με αντίπαλο την ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου και βρήκε το σθένος να κερδίσει εύκολα με 3-0 γυρνώντας το πιστόλι προς την πλευρά της ΑΕΠ.  
Βέβαια δεν έγινε και κανένα μεγάλο παιχνίδι από τις δυο ομάδες που είχαν κοινό αντίπαλο τον πολύ δυνατό αέρα που επικρατούσε στην ώρα του παιχνιδιού.

Μέχρι να συνηθίσουν οι ποδοσφαιριστές το πως θα πρέπει να πασάρουν πέρασαν τα πρώτα 30΄με μια φάση να έχει γίνει από πλευράς των γηπεδούχων όταν ο Σαραγιώτης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην μικρή περιοχή σούταρε και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Δεληγιάννη.
Εκτέλεση φάουλ του Κουντουρά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αδυνατεί να πιάσει την μπάλα ο Σαραγιώτης το εκμεταλλεύεται και κάνει το 1-0 στο 32΄.

Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν τον αέρα με το μέρος τους.
Ο Υψηλός μέσα ο Αλμπάνης έξω με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
Πολύ ωραία μπαλιά του Κουντουρά αριστερά στον Υψηλό πάσα του τελευταίου στον Κουντουρά εκπληκτικό σουτ του τελευταίου και 2-0 στο 53΄.

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε σουτ του Υψηλού μέσα από την περιοχή η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δεληγιάννη.
Μαγικό το τρίτο γκολ του Καμπανιακού σε συνεργασία Κουντουρά-Υψηλού-Προβατίδη και ο Στεφανίδης κάνει το τελικό 3-0 στο 85΄.

Ευκαιρία για να μειώσουν στο 89΄οι φιλοξενούμενοι με τον Demai η κεφαλιά του πέρασε άουτ.
Εύκολο παιχνίδι για τους διαιτητές .


Καμπανιακός: Κηπουρός, Menegalli (Κασαπίδης70), Αλμπάνης (46΄Υψηλός) Σαραγιώτης, Ρακαβίνας, Λεφίδης, Μπάλλιος (78΄ Μπιτσικόπουλος) Στεφανίδης, Ασλαπάνογλου, Κουντουράς, Προβατίδη.

ΑΕ Ποντίων: Δεληγιάννης, Σπηλιώτης, Τσιαρτσιώτης, Μπιμπίρης,Τσαγκαλίδης, Μπιζιώτας,Χαραλαμπίδης, Ζαχαριουδάκης,Τζερεμές, Κωτζαντίσογλου, Μπλάντος.

Επαιξαν Αντωνιάδης, Χαλαζονίτης, Demai.

kampaniasport

Σχόλια